X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zdecydowanie nie chcialabym, by moj facet krecil piruety w rajtuzach spinajacych klejnoty :D
    No, to chyba też nie jest dobre podczas starań....

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze wam napisac jaki mialam dzis sen :./
    Z placzem wstalam :(

Snilo mi sie ze siostra do mnie zadzwonila i powiedziala ze moja mama nie zyje :( Ale tak naprawde nie chciala mi powiedziec ze tata nie zyje i mnie oszukiwala ze to mama umarla bo do taty jestem strasznie przywiazana . Gdzy polecialam do polski na lotnisku zadzwonila do mnie mama i powiedziala mi prawde ze to tata umarl i ze nie moze mnie wiecej oszukiwac . Oszukiwaly mnie dlatego ze jestem w ciazy i nie chcialy zeby cos sie stalo tak plakalam ze az mnie Piotrek obudzil . Boje sie bo tata pracuje we francji a mama jest w polsce .

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, tez mialam sen o smierci taty czy mamy, juz nie pamietam. A to dlatego, ze tesknie za nimi i jestem daleko...
    :*

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam swoich daleko....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ewelina, tez mialam sen o smierci taty czy mamy, juz nie pamietam. A to dlatego, ze tesknie za nimi i jestem daleko...
    :*
    Normalnie sie wystraszylam :/
    Czesto rozmawiamy przez skeypa ale widocznie to malo widzialam sie z nimi rok temu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam pa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Uciekam pa :)
    Milego dnia :)

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Normalnie sie wystraszylam :/
    Czesto rozmawiamy przez skeypa ale widocznie to malo widzialam sie z nimi rok temu
    Wow to dlugo... ja w pazdzierniku, a tak sie dawno wydaje.

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jak nie mozna liczyc ????
    Ewelinko, Ty akurat zawsze starasz się odpowiedzieć ;) Dziękuję :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Czarna :)
    Ja jak się mi śnią złe sny, to zawsze sobie tłumaczę, że sny często się czyta odwrotnie, a przy dobrych to się nie martwię. Faktycznie może to z powodu tęsknoty...

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zmykam pa dziewczyny

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 11:22

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Ja nie jestem stałą bywalczynią - bo jestem tutaj od ponad tygodnia ..
    A jeśli czegoś nie wiem nie udzielam się po prostu na dany temat ..
    Poczekaj na Macierzankę bądź na inna kobietkę która się zna na rzeczy ..
    Kochana, nie miałam pytania natury medycznej, o której nie wszystkie mają tu pojęcie. Zapytałam ile wahają Wam się cykle...

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga dotarlam do konca i zrobilam zlepek odpowiedzi bedzie dlugie :D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Chodzcie, pykniemy jeszcze 5 str do 600 zeby sie jutro dziewczyny nie nudzily :D :D
    To bylo dobre ale tak sie usmialam ze chcetnie poczytam 10 a nie 5 stronek hehe:D
    XxMoniaXx wrote:
    ale jakby coś była na rzeczy to by szło do góry a nie spadało w dól.. już sie nie łudze. Mąż juz i tak mnie termometru dziś pozbawił.

Monis lepek do gory kochana kazda tutaj wie co przechodzisz kazda ma zalamania...sciskam mocno.

Bursztynka wrote:
    O ja już wstałam, 10 prawie :D ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się :D :D :D

No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniać :) potem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.

Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!

Jestem za ja tez sie do tego zabieralam od dawna juz a jakos nigdy mi to nie wychodzi chociaz juz staram sie robic zakupy raz w tygodniu to i tak zawsze mi czegos brakuje takze jak cos wymyslisz to sie podziel odgapie hehe
    Lena87 wrote:
    Kurcze wyjść o 14 na kawalerskie i wrócić przed 3 to już jest przesada, Prawda ? ( ledwo co stojąc na nogach !! )
    A przy tym mieć wyłączony tel !! ..
    Masz racje Lena opr sie nalezy...najgorsze to ze tel wyl pewnie biedna odchodzilas od zmyslow...
    Bursztynka wrote:
    Kaśka, nie za zimno na okna? żeby Cię nie przewiało, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i też będziesz czuć w kościach ;)
    Kochana u nas jest cieplutko slonce swieci wiatru niema normalnie w sloneczku termometr zewnetrzyny mi pokazuje 14 w plusie !!!
    Little Frog wrote:
    Ogłaszam przerwę w moim sprzątaniu :)
    Tak mi się nasunęło pytanie. Jak odreagowujecie Wasze złości? Co robicie w nerwach i co robicie, żeby poprawić sobie humor? :)
    hmmmm jak sie juz wyplacze bo to szybko mi sie uaktywnia to potem dalej placze...a potem przeklinam wrzeszcze kloce sie w zaleznosci kto mnie wkurzyl..potem zabieram sie za sprztanie przewaznie mi przechodzi zlosc jak porzadnie sie spoce :D
    Misty87 wrote:
    Lena, to moj przeboj :D
    Ja mam zawsze mocny argument w klotni. Pytam tak 'powiedz, kiedy ja Ci ostatnio sprawilam przykrosc, czy w ogole bylo tak kiedys przez te 2 lata??' Wtedy nastaje cisza... :D
    Natomiast niech tylko mnie spyta o to samo... :D ale nie pyta, bo wie haha
    Czarna, dolaczasz do naszej narzekajacej na facetow paczki? :D
    Chyba wszyscy sa tacy sami hehe moj tez przemilcza bo sie boi ze jak zacznie to znowu wybuchne hehe a tak mi sie przypomniala modlitwa kobiety:
    Boze daj mi nadzieje ze on sie zmieni, daj mi rozum bym byla bardziej wyrozumiala daj milosc bym mimo wszytko go kochala ale o sile sie nie modle bo bym go zajeb.ala :D
    Ida wrote:
    Dziewczyny, jakie macie wahania długości cykli? Czy 4 dni to już duży odchył?
    ja zawsze mialam reguralnie 30-31 tylko ostatnio mialam 63 wczesniej mi sie nie spoznial...ale 3-4 dni to nie musi byc straszny odchyl wszytko zalezy od tego czy chorowalas, czy mialas stresy czy zmienialas srodowisko
    Ida wrote:
    Szkoda, że na "stałe bywalczynie" forum tu nie można liczyć...:/
    Ida nie denerwuj mnie...walisz takimi tekstami jakbys byla pemkiem swiata wkurzylam sie nie jestes tu sama i nie tylko twoje problemy sa wazne wez juz wyluzuj...
    Ewelina23 wrote:
    Musze wam napisac jaki mialam dzis sen :./
    Z placzem wstalam :(

Snilo mi sie ze siostra do mnie zadzwonila i powiedziala ze moja mama nie zyje :( Ale tak naprawde nie chciala mi powiedziec ze tata nie zyje i mnie oszukiwala ze to mama umarla bo do taty jestem strasznie przywiazana . Gdzy polecialam do polski na lotnisku zadzwonila do mnie mama i powiedziala mi prawde ze to tata umarl i ze nie moze mnie wiecej oszukiwac . Oszukiwaly mnie dlatego ze jestem w ciazy i nie chcialy zeby cos sie stalo tak plakalam ze az mnie Piotrek obudzil . Boje sie bo tata pracuje we francji a mama jest w polsce .
    Ewelinko kochana na szczescie to byl tylko sen spokojnie mam nadzieje ze wsyztko bedzie dobrze

Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kochana, nie miałam pytania natury medycznej, o której nie wszystkie mają tu pojęcie. Zapytałam ile wahają Wam się cykle...

Cały czas Mi się wahają, pisałam już dziś jakie od 3 m-cy mam cykle ..
    Wcześniejszych nie podam bo spaliłam kalendarz przez przypadek ..
    35, 37, ostatni był 45 ..
    Dziś mija 40 dzień i nadal Cisza @ nie ma ..

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie pisanie odpowiedzi typu "Nie wiem co Ci napisać, nie znam się na tym" czy coś w tym stylu mija się z celem i jest swojego rodzaju zaśmiecaniem forum.
    A to co Ci napisałam, to nic nie wniosło, moja wypowiedź w niczym Ci nie pomogła, bo to że niektórzy mają regularne, a inni nie, to domyślam się, że już wiedziałaś. Często przestaję się udzielać właśnie z tego powodu, że nie znam odpowiedzi na dane pytanie. Myślę, że większość z nas tak ma. Jeżeli, ktoś może Ci doradzić, to się wypowiada.
    Odpowiedź otrzymałaś, więc nie rozumiem dlaczego wciąż się obrażasz.

Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kasiu :)
    Musialas sie napracowac, zeby nam odpisac :P

Kaśka28 lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wszystkie tu wymieniamy się spostrzeżeniami i doświadczeniami. Gdyby one miały nam nie pomagać, to nikt by tego nie robił.
    Widzisz, właśnie o jakiś odzew mi chodziło. Ok, rozumiem, że nie każdemu się da odpowiedzieć. Ale ja ewidentnie jestem olewana i nie tylko dzisiaj.
    Ida...slabisz mnie nikt cie nie olewa nie mow tak bo az sie przykro robi kazda sie stara jak moze a ty masz wiecznie pretensje...no kurcze nie bylo mnie to jak mialam ci odpowiedzic duchem swietym nie jestem i nie moge np byc tu caly czas i czekac az si pojawisz zeby ci odpowiedziec na pytania...dziewczyno ogarnij sie troszke...
    Przepraszam ze tak prosto z mostu ale taki fajny klimat tu jest a ciagle jakies pretensje...i to naprawde bezpodtswne i nikt ci nie olewa

Lena87, Misty87, Laura lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Też zmykam pa dziewczyny
    Milego dnia

Nati89 lubi tę wiadomość

‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ