Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Witam w Naszym Prywatnym Wariatkowie
Zawsze mozna na was liczyc jak masz dolka to wystraczy pogadac z wami i momentalnie humor lepszy bardzo sie ciesze ze dolaczylam do waskofane jestescie :* WSZYSTKIE !!!
Misty87, Little Frog, Sylvka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Super podoba mi sie ta nazwa
Zawsze mozna na was liczyc jak masz dolka to wystraczy pogadac z wami i momentalnie humor lepszy bardzo sie ciesze ze dolaczylam do waskofane jestescie :* WSZYSTKIE !!!
My Cie też Koffamy :*
Nie ma z kim pogadać w domu to przychodzę Was zadręczać
Wylać żale troski ..
Przychodzę się odstresować -
Ida, Ty bys chciala, zeby w momencie napisania przez Ciebie postu nagle bylo ze 100 odpowiedzi. Dramatyzujesz okropnie, dziewczyny, ktore byly akurat na forum (w tym tez ja, ktora PISZE O TYM CO LECI W TV!) odpisalam Ci!
Po 5 min jestes wielce oburzona, ze Cie ignorujemy. Moze po prostu Twoje zachowanie nas irytuje?
Mialas fochy na poczatku o to, ze za duzo piszemy i nie na temat. Zauwaz, ze watek zalozyla Ewelina i jesli juz ktos ma ustalac takie reguly, to tylko ona. Jesli mnie cos nie pasuje to po prostu odpuszczam, a nie ciagle sie uzalam, jak to mnie ktos olewa.
Sorry, musialam...Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ida, Ty bys chciala, zeby w momencie napisania przez Ciebie postu nagle bylo ze 100 odpowiedzi. Dramatyzujesz okropnie, dziewczyny, ktore byly akurat na forum (w tym tez ja, ktora PISZE O TYM CO LECI W TV!) odpisalam Ci!
Po 5 min jestes wielce oburzona, ze Cie ignorujemy. Moze po prostu Twoje zachowanie nas irytuje?
Mialas fochy na poczatku o to, ze za duzo piszemy i nie na temat. Zauwaz, ze watek zalozyla Ewelina i jesli juz ktos ma ustalac takie reguly, to tylko ona. Jesli mnie cos nie pasuje to po prostu odpuszczam, a nie ciagle sie uzalam, jak to mnie ktos olewa.
Sorry, musialam...
nikt tu nikogo na sile nie trzyma skoro kazdy olewaLena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
"Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
źródło: http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia
Ida, przecież to logiczne, że temat życia codziennego dotyczy każdej z nas, a to o co pytasz już niekoniecznie (wytłumaczenie dlaczego temat, który dotyczy np przytoczonych przez Ciebie teściów czy mężów cieszy się większym zainteresowaniem). Tak samo logiczne jest to, że ktoś coś napisze i za tym pociągnie się kilka stron odpowiedzi, a inny nie dostanie żadnej. Nikt nie ma na to wpływu.
Nie adorujemy się wzajemnie, każdą nową staramy się miło przywitać i zainteresować się jej problemem (POMAGAMY JEŻELI JESTEŚMY W STANIE!).
Jeżeli chodzi o to, że przewijają się tu najróżniejsze tematy, to przecież to jest forum i do tego służy (patrz początek mojego komentarza(, sporo z nas nie pracuje i szuka jakiegoś zajęcia i odskoczni. Wymieniamy się poglądami nie tylko na temat starań, ale też życia codziennego. A jak wchodzisz na tematyczne, to możesz tam troszkę poczytać i jak nie znajdziesz odpowiedzi, to zapytać. JA sama sporo informacji wyszukuję w internecie, a w ostateczności zadaję pytanie na forum.Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida, irytuje mnie np to, ze ciagle od Ciebie wychodza jakies pretensje w nasza strone. Kazda jest tu mile widziana,ale skoro wchodzisz i stale nam cos wytykasz, to kiedy zadajesz pytanie, odechciewa sie odpisywac.
Mamy tu weseolo, dobre humory, a jak ktoras ma gorszy dzien to zaraz jej przechodzi, a Tobie ciagle zle.Little Frog, Kaśka28, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida?? chyba zle zrozumialas irytujace jest to ze ciagle narzekasz ze ciebie olewamy a to nie jest prawda...
temat forum dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo nie odnosi sie tylko i wylacznie do tematu wykresow @ cykli objawow...wiec kazdy doslownie kazdy post jest tu jak najbardziej na temat...przykro mi ze tego nie rozumiesz i wprowadasz taka niemila atmosfere...kazda stara sie przyjac kazda cieplo a ciebie po prostu nie interesuje nic poza swoimi problemami...troszke zrozumienia...my ciebie rozumiemy ze nie chcesz czytac o tym wszytkim i kazda ci juz wiele razy napisala zebys nie czytala a jak dla ciebie powtorzenie pytania to problem to chyba faktycznie jest to twoj problem
A tak na marginesie tez pracuje tez mam zycie osobiste i niestety nie jest ono tak idealne jak twoje...mam wiele problemow o ktorych nie masz pojecia i obys nie miala...nie mozesz miec pretensji o to ze dziewczyny rozmawiaja ze soba...ze nie maja pracy bo to przykre...jak po raz ktorys piszesz ze nie masz czasu tyle siedziec na forum bo pracujesz a nie tak jak niektore to to jest przykre...bo jest wiele powowdow o ktorych nie mamy pojecia dlaczego tak jest a ty nam to wypominasz i piszesz jakbys jedyna miala zycie osobisteMisty87, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:
nic mi nie mow
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny