Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Myślę, że to dobry pomysł i to mi chodziło. Według mnie temat to temat i należy się go trzymać, bo inaczej robi się bałagan.
Misty87, Little Frog, Ania07, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Chyba mam problemy z rozumieniem tekstu ...
Starajac sie ogolnie, dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo.
Musze isc do szkoly z powrotem...
forum -- starajace sie ogolnie. dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo. -
Misty87 wrote:Chyba mam problemy z rozumieniem tekstu ...
Starajac sie ogolnie, dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo.
Musze isc do szkoly z powrotem...Misty87, Ewelina23, Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:na gorze ci chodzi o to ??
forum -- starajace sie ogolnie. dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo.
Tylko o to,ze wg mnie jest to watek wlasnie typowo na ploty dziewczyn starajacych sieale widac, sa osoby, ktore mysla inaczej
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Zdecydowanie! Temat nie zawiera informacji o tym, że wypowiadamy się tylko i wyłącznie na tematy związane ze staraniami. Po prostu w tym wątku skupiają się dziewczyny starające się o pierwsze maleństwo i tu wszystko się zgadza. Nikt nie sprecyzował o czym mamy pisać.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Ojej ile tych stron przybylo :o
W takim razie ponawiam oyanie: czy jest tu jakas dziewczyna borykajaca sie z nadczynnoscia tarczycy?
Buziaki
Ja, nie mam, chyba ze o tym nie wiem... -
nick nieaktualny
-
Ewelinka moze jednak tu zostaniemy co? szkoda byloby tego wszytkiego a jak ktorejs niepasuje i uwaza ze jestesmy frustratkami ktore maja wszytkich w nosie i takimi co tylko na poczatku sa mile to niech moze zmieni forum...bedzoe chyba prosciej
Ja zostaje kto jest ze mną?Magdas, Misty87, Little Frog, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Ojej ile tych stron przybylo :o
W takim razie ponawiam oyanie: czy jest tu jakas dziewczyna borykajaca sie z nadczynnoscia tarczycy?
BuziakiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelinka moze jednak tu zostaniemy co? szkoda byloby tego wszytkiego a jak ktorejs niepasuje i uwaza ze jestesmy frustratkami ktore maja wszytkich w nosie i takimi co tylko na poczatku sa mile to niech moze zmieni forum...bedzoe chyba prosciej
Ja zostaje kto jest ze mną?
okinie ma problemu
Pewnie ze zostaje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 16:08
-
Misty87 wrote:Kejti, pytaj do skutku, strony leca
Ja, nie mam, chyba ze o tym nie wiem...
Wiesz ja tez na poczatku nie wiedzialam, zrobilam badania oo 3 probie i okazalo sie ze jest masakra... takze kazdego namawiam do zrobienia tych badan bo nigdy nic nie wiadomo!