Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Kasiu28 - bez obawy, nie będę się już tu udzielała. Możecie sobie spokojnie konwersowaćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyJa może coś powiem .
Bardzo mi się podobał kiedyś wątek Te olane . Miła atmosfera i wgl . Jednak troszkę się rozpadł ten wątek czego żałuje . Teraz osobiście nie mogę sobie znaleźć miejsca na forum . Gdzie próbuję się zahaczyć to tak powiem nie da rady . ALe nie mam do dziewczyn pretensji . Nie każdy ma czas odp na każdego posta bo dziewczyny bardzo dużo piszą a to że jest tu temat o starających się o pierwsze dzidzi to nie znaczy że nie można na inne tematy pogadać i odciąć się trochę od myśli o dzieckuDlatego nie kłóćcie się już
I nie zakładajcie osobnych wątków jeśli tu się dobrze czujecie
Ida lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Dzieki
. Pozwole sobie ponowic pytanie jeszcze pozniej
kejti91 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Ja może coś powiem .
Bardzo mi się podobał kiedyś wątek Te olane . Miła atmosfera i wgl . Jednak troszkę się rozpadł ten wątek czego żałuje . Teraz osobiście nie mogę sobie znaleźć miejsca na forum . Gdzie próbuję się zahaczyć to tak powiem nie da rady . ALe nie mam do dziewczyn pretensji . Nie każdy ma czas odp na każdego posta bo dziewczyny bardzo dużo piszą a to że jest tu temat o starających się o pierwsze dzidzi to nie znaczy że nie można na inne tematy pogadać i odciąć się trochę od myśli o dzieckuDlatego nie kłóćcie się już
I nie zakładajcie osobnych wątków jeśli tu się dobrze czujecie
zahacz sie u nas i zostan na dobreDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Wiem ze jakis problem z tarczyca miala Malinowa Panienka, ale nie wiem czy ona sie tutaj jeszcze pojawia?
takze poczekaj napewno sie zjawi i jak tylko bedzie w satnie ci pomoc pomoze
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Kochana próbuję ale jakoś mało kto mi odpowiada na co kolwiek
i kazda postara sie ci powmoc i wesprzec naprawde tylko czasami wyplynie jakis temat i poleeeeci...tez mi sie zdazylo zostac ominieta ale nie olana i wiem ze napewno nie bylo to celowe:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:a powiedz mi teraz co nie gryzie jak bede znala odpowiedz odpowiem
i kazda postara sie ci powmoc i wesprzec naprawde tylko czasami wyplynie jakis temat i poleeeeci...tez mi sie zdazylo zostac ominieta ale nie olana i wiem ze napewno nie bylo to celowe:D
Nie kochana nic teraz tylko po prostu chciałam o czym kolwiek pogadaćale ostatnio co napiszę to mało kto odpowiada
A co tam u was Kochane ? -
nick nieaktualny
Dzisiejsza moja opcja na wieczór: kolacja, winko i dobry film z mężusiem.
Poza tym jak tak chodziliśmy po sklepach i oglądaliśmy te wszystkie rzeczy to mąż powiedział, że nam w końcu też się uda. Doszliśmy też do wniosku, że przestajemy się starać od przyszłego cyklu. Koniec wykresów, mierzenia temperatury, testów itp. Idziemy na żywioł, czekając cierpliwie do kwietnia. Co ma być to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:17
Little Frog, Lena87, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Nie kochana nic teraz tylko po prostu chciałam o czym kolwiek pogadać
ale ostatnio co napiszę to mało kto odpowiada
A co tam u was Kochane ?Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Ja dopiero do domu dotarłam. Coś mi humor przestał dopisywać. Jednak kupowanie dziecięcych ubranek i zabawek mnie przerasta. Chciałabym tak swoje dziecko rozpieszczać, no ale cóż. Może kiedyś.
Dzisiejsza moja opcja na wieczór: kolacja, winko i dobry film z mężusiem.
Poza tym jak tak chodziliśmy po sklepach i oglądaliśmy te wszystkie rzeczy to mąż powiedział, że nam w końcu też się uda. Doszliśmy też do wniosku, że przestajemy się starać od przyszłego cyklu. Koniec wykresów, mierzenia temperatury, testów itp. Idziemy na żywioł, czekając cierpliwie do kwietnia. Co ma być to będzie.Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️