Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Jesli napewno wtedy ovulacji nie bylo to moze zignoruj jakis objaw przez ktory n=ci przesunieto owulacje?? wiem ze dziewczyny tak robily tylko nie wiem ktora hehe ale jak jestes pewna ze owu byla kiedy indziej to tym sie kieruj
Narazie może zostawie tak jak jest tyle ze nie bede brała pod uwagi tego co wyznaczył program albo popatrze i faktycznie może coś uda mi sie zignorować żeby przesuneło na ten dzień co była -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:No niestety.... Moja mama mnie takich specjałów nie nauczyła. W zasadzie nie jedliśmy w domu nigdy ryżu zapiekanego z jabłkami. Ale skoro piszesz, że proste, to się już nie martwię, że coś może nie wyjść
Ja ryż z jabłkami raz w życiu robiłam. Chciałam żeby było szybciej i ugotowałam ryż w torebkachpo czym dodałam starte podsmażone jabłka .. - ohyda!!! wolę jednak jak moja babcia zrobi tak jak się powinno robić
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Lanka co tam ?
Dziewczyny jak zaznaczacie czas współżycia ? Bo jest rano i wieczorem . Tak ogólnie to nie ma chyba różnicy ważniejszy jest w którym dniu ale tak z czystej ciekawości chciałam wiedzieć .
U mnie rano to od wschodu do zachodu słońca, a wieczorem to wiadomo -
Landryneczka wrote:Lanka co tam ?
Dziewczyny jak zaznaczacie czas współżycia ? Bo jest rano i wieczorem . Tak ogólnie to nie ma chyba różnicy ważniejszy jest w którym dniu ale tak z czystej ciekawości chciałam wiedzieć .to pisze ze rano a jak pozniej to
laduje wieczorem hehe
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:No niestety.... Moja mama mnie takich specjałów nie nauczyła. W zasadzie nie jedliśmy w domu nigdy ryżu zapiekanego z jabłkami. Ale skoro piszesz, że proste, to się już nie martwię, że coś może nie wyjść
Little Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak po polnocy to ja zaznaczam wieczorkeim bo jakos ciemno tak wiec na rano to mi nie pasuje tym bardziej ze ja spioszek jestem i jak nie chodze do pracy to rano dla mnie zczyna sie po 9 hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 16:52
Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny