Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie zdjelam koldry z balkonu przewietrzylam je zmrozilam ewentualne bakterie i swiezutka posciel polozylam na lozko bedzie przyjemnie pod takimi pospac albo
Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Wlasnie zdjelam koldry z balkonu przewietrzylam je zmrozilam ewentualne bakterie i swiezutka posciel polozylam na lozko bedzie przyjemnie pod takimi pospac albo
haha pewnie mokre już
i zimne
Misty87, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Uciekam na razie od Was
Boli brzuch, gardlo...pogrzeje sie w lozeczku.
Paaaaa!
Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Lecę, bo mąż wraca z pracy. PApapapa
A obiad nieskończony
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Jezu kochana dobrze zże mi przypomniałaś też mam na balkonie
haha pewnie mokre już
i zimne
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Miłego popołudnia kochane, zaglądne jutro. Będę się dalej wdrażać w Wasz wątek:D Buzki
Kasiula09, Kasiula09, Lena87 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
O, jak przyszłam to już nikogo nie ma.
Chyba się fochnę...
My już po obiadku, posprzątane, okna pomyłam (rzeczywiście mąż mnie wymacał przy tej okazji!).
Z wolnego weekendu znów zrobił się weekend imprezowy. Idziemy do znajomych, pewnie wylądujemy na bilardzie.
Brzuch nadal boli mnie na okres, ale nic nie spływa. Jeszcze nie spływa.
Lena87, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:
My już po obiadku, posprzątane, okna pomyłam (rzeczywiście mąż mnie wymacał przy tej okazji!).
Idziemy do znajomych, pewnie wylądujemy na bilardzie.
Ja jestem ale jakoś odechciało Mi się udzielać .
Wylądujesz na bilardzie ? w sensie będziesz grać czy?
A ja nadal 3mam kciuki, że Ci się uda
Sylvka wrote:Miłego popołudnia kochane, zaglądne jutro. Będę się dalej wdrażać w Wasz wątek:D Buzki
Miłego Weekendu
Kasiula09 wrote:Uciekam i ja pa pa miłego wieczorku
WzajemnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:20
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:O, jak przyszłam to już nikogo nie ma.
Chyba się fochnę...
Z wolnego weekendu znów zrobił się weekend imprezowy. Idziemy do znajomych, pewnie wylądujemy na bilardzie.
To miłego wieczorku Kochana :*
Oby @ nie przyszłaa kysz !!!
Dziewczyny ile czasu mierzycie temp. elektronicznym termometrem .? Bo ja w tym cyklu 5 minut . Bo jak pika to bardzo krótki pomiar jest nawet nie minute . Tylko nie wiem czy mozna tyle że 5 minut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:30
-
No tak na stole do bilardu to jednak zbyt publicznie troszkę
Oj Lenka, tak bym chciała. Nakręcam się momentami, że ten ból miesiączkowy jest inny niż zawsze, bo bardziej skoncentrowany. Ale sama się upominam żeby nie robić sobie nadziei.
Czas pokaże.
A jak u Ciebie?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:No tak na stole do bilardu to jednak zbyt publicznie troszkę
Oj Lenka, tak bym chciała. Nakręcam się momentami, że ten ból miesiączkowy jest inny niż zawsze, bo bardziej skoncentrowany. Ale sama się upominam żeby nie robić sobie nadziei.
Czas pokaże.
A jak u Ciebie?
Jak wszyscy wyjdą z lokalu to możecie działać..
U mnie, przypuszczam że to znowu jest to tylko długi cykl, w tamtym miesiącu było 45 dni ..
Na @ się nie zapowiada a na || to już tym bardziej .
Zrobiłam 2 testy i nic nie pokazało ..
Temperatura bawi się ze Mną w kotka i myszkę ..
Pogubiłam się .. -
wow, nadrobiłam właśnie 13 stron i widzę że faktycznie tu wariatkowo jest :p
Kaśka, przejrzałam gazetki promocyjne w szukaniu inspiracji, ułożyłam menu obiadowe na cały tydzień. Potem się okazało, że nie ma ładnego karczku ani szynki i mi jeden dzień wypadł i muszę coś zastąpić, ale ogólnie się udało.
Jutro robię zupę ogórkową i mielone na dwa dni. Potem kurczak z warzywami i ryżem. Zupa kalafiorowa i gulasz z kaszą gryczaną (ale muszę dokupić mięcho). Zapiekanka makaronowo brokułowa z kurczakiem. Rybka z kapuchą kiszoną. I znów sobota i będzie od nowa.
Ja mam męża idealnego tylko ma wady
Dziś też strzeliłam focha, bo wczoraj miał tylko 2-3 piwka a skończyło się na 5 (tyle mi powiedział) i dziś jak wstał wypił kolejne na kaca i jak byliśmy na zakupach to znowu przemycił piwo i otworzył jak tylko wróciliśmy z zakupów. Ja się fochnęłam, bo miał mi pomóc w porządkach. Więc postawiłam, że sama nie sprzątam. Teraz śpi cholera jedna.santoocha lubi tę wiadomość