Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:hejka
Ja dopiero mam chwile czasu żeby troche tu posiedzieć dużo stron napisałyście ze nie dam rady nadrobić ale widziałam ze jakies kłótnie były
Kasiula09 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ja dopiero do domu dotarłam. Coś mi humor przestał dopisywać. Jednak kupowanie dziecięcych ubranek i zabawek mnie przerasta. Chciałabym tak swoje dziecko rozpieszczać, no ale cóż. Może kiedyś.
Dzisiejsza moja opcja na wieczór: kolacja, winko i dobry film z mężusiem.
Poza tym jak tak chodziliśmy po sklepach i oglądaliśmy te wszystkie rzeczy to mąż powiedział, że nam w końcu też się uda. Doszliśmy też do wniosku, że przestajemy się starać od przyszłego cyklu. Koniec wykresów, mierzenia temperatury, testów itp. Idziemy na żywioł, czekając cierpliwie do kwietnia. Co ma być to będzie.
Misty no może i też prawdaAnia07 lubi tę wiadomość
-
ok to nie bede sie zagłebiać w to co się tu działo
U mnie w miare ok bardzo szybko mi sobota zleciała, zdenerwowałam sie dziś na ten program bo przesunął mi ovulke na dzien gdzie na pewno jej nie byłoA co tam u was słychać ?
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:ok to nie bede sie zagłebiać w to co się tu działo
U mnie w miare ok bardzo szybko mi sobota zleciała, zdenerwowałam sie dziś na ten program bo przesunął mi ovulke na dzien gdzie na pewno jej nie byłoA co tam u was słychać ?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Zaba, pierwszy raz?? Najprostsze danie swiata hehe
-
nick nieaktualnyLanka co tam ?
Dziewczyny jak zaznaczacie czas współżycia ? Bo jest rano i wieczorem . Tak ogólnie to nie ma chyba różnicy ważniejszy jest w którym dniu ale tak z czystej ciekawości chciałam wiedzieć .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 16:42
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:ok to nie bede sie zagłebiać w to co się tu działo
Programem nie ma się co sugerować w 100%. Mi też tak przestawiał owuklę. Jak wiesz mniej więcej kiedy miałaś to wyznać ją samaKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Jestem z powrotem .
Tylko się wkurwiłam i nic więcej ..Landryneczka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:No niestety.... Moja mama mnie takich specjałów nie nauczyła. W zasadzie nie jedliśmy w domu nigdy ryżu zapiekanego z jabłkami. Ale skoro piszesz, że proste, to się już nie martwię, że coś może nie wyjść
Landryneczka, ja mam 3 pudla ubranek