X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może założymy nowy temat ..

Nasze prywatne wariatkowo ..
    a ten temat zostawimy dla starajacych sie ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Powiedz ze jak ci odmowi to myszy wam sie zalegna a chyba tego nie chce hehe nie wolno odmawiac kobiecie w ciazy hehe
    hahahahaha tylko nie myszy w domu . Spróbuje wszystkiego moze da sie skusic bo ja niedlugo oszaleje

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie musisz ciagle powtarzac, jaka Ty zapracowana, (reszta to nieroby i lenie). Ja juz koncze z Toba dyskusje, bo do niczego nie prowadzi, zycze Ci wszystkiego dobrego, przede wszystkim dzidziusia. Pozdrawiam!
    Dziwne tylko, ze nikt nie podziela tu Twojego zdania.

Little Frog lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :( nic mi nie mow :/
    hehe mój też zwariował odkąd spóźnia mi się okres to nie chce się zbliżać ostatnio powiedział,że a jak zaszkodzimy;p

Ewelina23 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Może założymy nowy temat ..

Nasze prywatne wariatkowo ..
    a ten temat zostawimy dla starajacych sie ..
    to juz nie bedzie tu nikogo watek pojdzie na dno

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hehe mój też zwariował odkąd spóźnia mi się okres to nie chce się zbliżać ostatnio powiedział,że a jak zaszkodzimy;p

He He , Mój ostatnio powiedział że trzeba <3 dalej bo trzeba to pocisnąć :D !

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida jak mozesz pisac ze tylko na poczatku jestesmy mile....zauwaz ze tylko ty tak uwazasz bo tylko ty masz pretensje ciagle pretensje o to samo...wstyd!!

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hehehe masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to juz nie bedzie tu nikogo watek pojdzie na dno

ale było by to najlepsze wyjście z sytuacji ..
    pisały by tu dziewczyny tylko o problemach, nakręcały się itd ..
    a MY żyły swoimi tematami :)

Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    He He , Mój ostatnio powiedział że trzeba <3 dalej bo trzeba to pocisnąć :D !
    Mój wczoraj kiedy plamiłam i nie miałam na nic ochoty ni z gruszki ni z pietruszki zapytał to co dorabiamy uszy :D

Misty87, Kaśka28, Lena87, Ania07, Bursztynka lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ida?? chyba zle zrozumialas irytujace jest to ze ciagle narzekasz ze ciebie olewamy a to nie jest prawda...
    temat forum dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo nie odnosi sie tylko i wylacznie do tematu wykresow @ cykli objawow...wiec kazdy doslownie kazdy post jest tu jak najbardziej na temat...przykro mi ze tego nie rozumiesz i wprowadasz taka niemila atmosfere...kazda stara sie przyjac kazda cieplo a ciebie po prostu nie interesuje nic poza swoimi problemami...troszke zrozumienia...my ciebie rozumiemy ze nie chcesz czytac o tym wszytkim i kazda ci juz wiele razy napisala zebys nie czytala a jak dla ciebie powtorzenie pytania to problem to chyba faktycznie jest to twoj problem

A tak na marginesie tez pracuje tez mam zycie osobiste i niestety nie jest ono tak idealne jak twoje...mam wiele problemow o ktorych nie masz pojecia i obys nie miala...nie mozesz miec pretensji o to ze dziewczyny rozmawiaja ze soba...ze nie maja pracy bo to przykre...jak po raz ktorys piszesz ze nie masz czasu tyle siedziec na forum bo pracujesz a nie tak jak niektore to to jest przykre...bo jest wiele powowdow o ktorych nie mamy pojecia dlaczego tak jest a ty nam to wypominasz i piszesz jakbys jedyna miala zycie osobiste

Ooooj, wielka nadinterpretacja. czy to że mówię, że mam pracę znaczy że Wam to wytykam? No przepraszam, ale to chyba zaszło już za daleko. Jeśli Ty tak to odbierasz to chyba sama masz problem. Przykro mi, że nie wszystkie mają pracę, ale zupełnie nie o tym mówiłam! Chodziło mi o to (co powtarzałam już wielokrotnie) że nie mam czasu na pisanie tu o wszystkim. Czy mam idealne życie? Skąd możesz to wiedzieć? Skąd w ogóle wysnuwasz takie wnioski? Dla mnie kosmos, że z kilku moich wypowiedzi wysnułaś coś tak bzdurnego...o czym nawet nie wspominałam.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wiesz ty akurat uwazaj bo moze faktycznie :D Ewelinie juz zakaz sie skonczyl hehe wiec ona moze dzialac jak zadzialac hehe
    trzymam kciuki

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    ale tez zaraz by sie dołączały inne dziewczyny i napewno znalazla by sie ktoras co by jej nie pasowalo

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Myślę, że to dobry pomysł i to mi chodziło. Według mnie temat to temat i należy się go trzymać, bo inaczej robi się bałagan.

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ale tez zaraz by sie dołączały inne dziewczyny i napewno znalazla by sie ktoras co by jej nie pasowalo
    tak jest zawsze jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził ;)

Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ooooj, wielka nadinterpretacja. czy to że mówię, że mam pracę znaczy że Wam to wytykam? No przepraszam, ale to chyba zaszło już za daleko. Jeśli Ty tak to odbierasz to chyba sama masz problem. Przykro mi, że nie wszystkie mają pracę, ale zupełnie nie o tym mówiłam! Chodziło mi o to (co powtarzałam już wielokrotnie) że nie mam czasu na pisanie tu o wszystkim. Czy mam idealne życie? Skąd możesz to wiedzieć? Skąd w ogóle wysnuwasz takie wnioski? Dla mnie kosmos, że z kilku moich wypowiedzi wysnułaś coś tak bzdurnego...o czym nawet nie wspominałam.
    skad poczytaj swoje wypowiedzi...ale klocic sie nie bede urywam watek tak jak zrobila to misty nie zamierzam sie klocic...bede madrzejsza...w koncu ktos musi

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz zalozylam watek nasze wariatkowo :) zapraszam :P

Ida lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mam problemy z rozumieniem tekstu ...
    Starajac sie ogolnie, dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo.

Musze isc do szkoly z powrotem...

Little Frog, Ania07, Laura lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Myślę, że to dobry pomysł i to mi chodziło. Według mnie temat to temat i należy się go trzymać, bo inaczej robi się bałagan.
    Aha czyli wyganiasz nas wszystkie fajnie fajnie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie wiem z tego filmu! :( :P

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ