Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida, niestety Kaśka ma rację. Wiele z nas nie otrzymało odpowiedzi, wiele ponawiało pytanie, ale żadna nie robi z tego takiej afery jak Ty! Tylko Ty pojawiasz się tu i po tym jak po zadanym przez Ciebie pytaniu nie wszystkie zaczną debatować nad Twoim problemem, to najzwyczajniej w świecie strzelasz focha i pisząc, że Cię olewamy uogólniasz obrażając tym sporo użytkowniczek forum.
Laura lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cały czas Mi się wahają, pisałam już dziś jakie od 3 m-cy mam cykle ..
Wcześniejszych nie podam bo spaliłam kalendarz przez przypadek ..
35, 37, ostatni był 45 ..
Dziś mija 40 dzień i nadal Cisza @ nie ma ..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyJest tu nas tyle ze naprawde ciezko jest kazdej odpisac . Czy nawet z kazda popisac z osobna bo postow przybywa w momencie .
Jesli ktoras nie odpisuje albo po prostu przegapila bo tyle postow przelecialo ponówcie jeszcze raz a jak bedzie potrzeba to 2 razy .
Ale nie obrażajcie sie bo to nic nie da jak za chwile piszecie jak by nigdy nicLaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Lena a mówiłaś gin o tych wahaniach? coś powiedział? pytam bo moja dotychczasowa gin mówiła na wszytsko,że to normalne
Dokładnie , powiedziała że jest to normalną rzeczą i nie wszyscy muszą mieć książkowo @ .. bo przeważnie tylko tak maja te osoby które biorą tabsy chodź też nie koniecznie.. nie mam się czym martwić
ale irytuje Mnie to że tak długo muszę czekać -
nick nieaktualny
Boze daj mi nadzieje ze on sie zmieni, daj mi rozum bym byla bardziej wyrozumiala daj milosc bym mimo wszytko go kochala ale o sile sie nie modle bo bym go zajeb.ala
Piękna Modlitwa , zacznę Ją odmawiaćKaśka28, Little Frog, czarna164 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dokładnie , powiedziała że jest to normalną rzeczą i nie wszyscy muszą mieć książkowo @ .. bo przeważnie tylko tak maja te osoby które biorą tabsy chodź też nie koniecznie.. nie mam się czym martwić
ale irytuje Mnie to że tak długo muszę czekaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Aha Ida i zebys nie pomyslala ze ciebie nie lubimy nie chcemy ciebie tu albo jeszcze czegos innego...badz za nami i sie nie denerwuj bo naprawde szkoda nerwow...zadawaj pytania odpowiemy jak bedziemy dostepne i jak bedziemy cos wiedziec
tylko daj nam chwilke...a jak sie pojawisz i widzis ze duzo postow przybyo i nie wiesz czy ktoras ci odpisala to powtorz pytanie my odpowiedz takze powtorzymy bez problemu
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Boze daj mi nadzieje ze on sie zmieni, daj mi rozum bym byla bardziej wyrozumiala daj milosc bym mimo wszytko go kochala ale o sile sie nie modle bo bym go zajeb.ala
Piękna Modlitwa , zacznę Ją odmawiać
hahaha:D dziś mój też mi działa na nerw:D wrócił z nocki i spi i spi:D tylko jak zaczełam odkurzać to się obudził i zapytał czy akurat w tym momencie muszę to robićW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Hej Sylvka witamy cieplutko dobrze trafilas zyczymy jak najszybszego zafasolkowania
Ewelinka dziekuje a jak tam dzisiaj sie czujesz??Ewelina23, Sylvka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny