Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podglądam Was dziewczyny czasem, ale nie jestem w stanie być na bieżąco, nie mogę niestety zrezygnować z pracy, a do tego jeszcze na zmiany chodzę
strasznie pędzicie z tymi stronami
Miłego week Wam życzę
Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
kejti91 wrote:A powiedz mi ow tez masz w nastepnym tyg? Czy jakos inaczej? U mnie od wtorku starania pelnapara:-)
kejti ja nie wiem kiedy owu, bo dopiero drugi cykl się obseruwję po odstawieniu anty. Teraz @ miałam wywołaną duphastonem i nie mam pewności że miałam w poprzednim cyklu owu, chociaż wydaje mi się że czułam że mam, ale my wszystko potrafimy sobie wmówić
Aczkolwiek obstawiam, że powinna być ta owulka w przyszłym tygodniu. Na razie czułam tylko raz lewego jajnika a dziś cisza. -
Macierzanka:) wrote:Kejti i Bursztynka, dopisałam Was do listy
Tylko nie wiem czy na dobre dni!
I dobrze, że tam zajrzałam, bo miałam ostatni lutego zapisany jako 30.02!!! HAHAHA. No mówię, że starość nie radość
A niech będzie 28.02 wstępnie, ale poczekam na objawy owulki i wtedy się okaże czy koniec cyklu na koniec lutego.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Zabieraj się Żabciu :)No ja właśnie też miło sobie tu siedzę, ale muszę Was opuścić bo zakupy się w spożywcze szykują i muszę lecieć.
Wrócę wieczorkiem !
Miłego dnia wszystkim życzę!
No, bo nam wszystkie bułki i mięso wykupią. Jak jeszcze nie wykupili
PS. ja meszkami w małej miejscówce, więc u mnie w soboty popołudniem już pustki bywają na pieczywie i same żylaste mięsiny
No kurcze, nie piszcie nic przez chwilę, bo nie wstanę od lapka dziś :pMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:kejti ja nie wiem kiedy owu, bo dopiero drugi cykl się obseruwję po odstawieniu anty. Teraz @ miałam wywołaną duphastonem i nie mam pewności że miałam w poprzednim cyklu owu, chociaż wydaje mi się że czułam że mam, ale my wszystko potrafimy sobie wmówić
Aczkolwiek obstawiam, że powinna być ta owulka w przyszłym tygodniu. Na razie czułam tylko raz lewego jajnika a dziś cisza.
Dobra dziewczyny ja tez lece brac sie za jakies sprzatanie.
Milego dnia.
-
Ja się pytam gdzie na lutowej liście u Macierzanki są serduszka? No gdzie? Nie ociągać się i fasolkować! Mamy 8 dni lutego w plecy. Grudzień - 9 serduch, styczeń - 10. To już statystycznie powinnyśmy mieć ze dwa
na dzień dzisiejszy. Na pewno u którejś się coś na dniach wykluje. Ja nie mam szans pojawić się w tym miesiącu, bo za krótki na mój teraźniejszy cykl.
Laura, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja się pytam gdzie na lutowej liście u Macierzanki są serduszka? No gdzie? Nie ociągać się i fasolkować! Mamy 8 dni lutego w plecy. Grudzień - 9 serduch, styczeń - 10. To już statystycznie powinnyśmy mieć ze dwa
na dzień dzisiejszy. Na pewno u którejś się coś na dniach wykluje. Ja nie mam szans pojawić się w tym miesiącu, bo za krótki na mój teraźniejszy cykl.
Poszły zaszyć się w zimowy sen..
Powiem Wam, piękną mamy wiosnę w środku zimyMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieeeeen doooobry
Jestem i ja, a wszystkie chyba polecialy na zakupy,sprzatac, gotowac itp nooo nie!
Ja na szczescie posprzatane, gotowac nie musze, bo komu...
Zakupy zrobione.
U mnie tez po wczorajszym pieknym skoku temp, spadek dzis. Ale nie zalamalam sie, bo czemu. Przeciez bedzie kolejny cykl, kolejne przyjemnosci
Do bolu gardla i pasudnej nieproszonej opryszczki, doszedl katarek... -
Landryneczka wrote:Hej dziewczynki :*
PIękny dzień dzisiajWiosna za oknem
ja wczoraj w nocy pokłóciłam się z moim A. , pół nocy przepłakałam więcnie było . Ale dziś już jest dobrze
Ale dobrze mczasem wygarnac wszystko, co nam lezy...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Tak to jest, my sie poklocimy, a potem my kobiety placzemy pol nocy...
Ale dobrze mczasem wygarnac wszystko, co nam lezy...
Oj kochana dokładnie
ale godzenie potem może być fajne
Kochana wracaj do zdrowia i niech katarek szybko ci się skończy :*Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hej dziewczynki :*
PIękny dzień dzisiajWiosna za oknem
ja wczoraj w nocy pokłóciłam się z moim A. , pół nocy przepłakałam więcnie było . Ale dziś już jest dobrze
Cześć Landryneczko..
To fajnie, że już jest dobrzenie warto przez nich płakać ..
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Dzieeeeen doooobry
Jestem i ja, a wszystkie chyba polecialy na zakupy,sprzatac, gotowac itp nooo nie!
Ja na szczescie posprzatane, gotowac nie musze, bo komu...
Zakupy zrobione.
U mnie tez po wczorajszym pieknym skoku temp, spadek dzis. Ale nie zalamalam sie, bo czemu. Przeciez bedzie kolejny cykl, kolejne przyjemnosci
Do bolu gardla i pasudnej nieproszonej opryszczki, doszedl katarek...
Hej Kochana , ja jestem..
Sprzątałam wczoraj do sklepu nie muszę jechać
Leniuchuje w łóżku
Ja Ci mówię coś jest na rzeczy..
a Moja temp. bawi się w kotka i myszkęMisty87 lubi tę wiadomość