Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
różne są te termometry, jedne mają pamięć tak jak mój jedne tak jak kaśka28 pisze, a i też różne są rodzaje term. Microlife - może na ulotce będzie pisać jak ta pamięć u ciebie działa jak w ogóle jest
Lena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mierzyłam temp. po pipnięciu i nic w górę nie poszła czyli wszystko w porządku
Bo to tak jest jak termometr skończy mierzyć i zapamięta temp. i potem już nie podniesie jej, ale jak się trafi na moment że nie zdąży, to może podnieść się temp. Wiem, że rzadko się tak zdarza, ale tak bywa, zazwyczaj taki termometr mierz temp w czasie od 40 do 70 sek, po prostu jest bezpieczniej mierzyć dłużej, a i na ulotkach tez przeważnie jest to zaznaczone. Może być tak że raz na jakiś czas może tak się trafić i możesz tego przy pikaniu tego nie zauważyć
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnydżona wrote:Bo to tak jest jak termometr skończy mierzyć i zapamięta temp. i potem już nie podniesie jej, ale jak się trafi na moment że nie zdąży, to może podnieść się temp. Wiem, że rzadko się tak zdarza, ale tak bywa, zazwyczaj taki termometr mierz temp w czasie od 40 do 70 sek, po prostu jest bezpieczniej mierzyć dłużej, a i na ulotkach tez przeważnie jest to zaznaczone. Może być tak że raz na jakiś czas może tak się trafić i możesz tego przy pikaniu tego nie zauważyć
Dziękuję Ci bardzoBędę teraz bardziej zwracała uwagę podczas mierzenia;)
A tak po za tematem o termometrze, jak dzień minął ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aha, czyli bierzemy pod włos, ja mogę pogadaćo tym, że w końcu usiadłam na czterach literach i kończę moje piffko
Mózg zalał mi się bąbelkami i nie jestem w stanie być elokwentnaLena87, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Aha, czyli bierzemy pod włos, ja mogę pogadaćo tym, że w końcu usiadłam na czterach literach i kończę moje piffko
Mózg zalał mi się bąbelkami i nie jestem w stanie być elokwentna
Jesteś dobrą córkąBóg Ci to w dzieciach wynagrodzi
Macierzanka:) lubi tę wiadomość