Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Moja koleżanka ma...
Ale Ci nie sprzeda pewnie
ja słyszałam mało pozytywne opinie - nie kupuje[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sara zatem dni pelne emocji! Pewnie jak jutro rano bedziesz testowac, ja bede twardo spac, ale postaram sie zasnac z kciukami zacisnietymi
skleje sobie kropelka
Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Moja koleżanka ma...
Ale Ci nie sprzeda pewnie
Nie chce od niejwolę nowy
..
Jak patrzę na moją roczną kabinę to woła ona o pomstę do nieba
A wyszorować się jej nie da .. bo twarda woda jest i kamień osiada a przy tym w rogu wanny pomarańczowa się zrobiła bo lekką krzywiznę w domu mamy i woda tam stoi -
nick nieaktualny
-
Tylko nie pomyślcie, ze ja tylko siedzę i popijam...
...już pomyślałyście
No tak się teraz zdarzyło, ale ogólnie to odkąd się staramy unikamy takich zabaw.
Też moge tego nigdy nie dotknąć, gdybym tylko miała bobasaMisty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ja wiem, tyle co mi sie o uszy obilo. Tutaj w Niemczech bardzo duzo tego uzywaja. Kolega pod nami zakupil na flohmarkt uzywany i super wyczyscil zabrudzone mocno mieszkanie. Fugi, kamien itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 22:45
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nie chce od niej
wolę nowy
..
Jak patrzę na moją roczną kabinę to woła ona o pomstę do nieba
A wyszorować się jej nie da .. bo twarda woda jest i kamień osiada a przy tym w rogu wanny pomarańczowa się zrobiła bo lekką krzywiznę w domu mamy i woda tam stoi -
Lena87 wrote:Dziewczynki, a ja mam pytanie .. - oczywiście nie dotyczące naszego tematu głównego
Czy posiada któraś z Was Mop parowy bądź rodzina znajomi ?Lena87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja wiem, tyle co mi sie o uszy obilo. Tutaj w Niemczech bardzo duzo tego uzywaja. Kolega pod nami zakupil na flohmarkt uzywany i super wyczyscil zabrudzone mocno mieszkanie. Fugi, kamien itp.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Tylko nie pomyślcie, ze ja tylko siedzę i popijam...
...już pomyślałyście
No tak się teraz zdarzyło, ale ogólnie to odkąd się staramy unikamy takich zabaw.
Też moge tego nigdy nie dotknąć, gdybym tylko miała bobasa
Troszkę % nikomu jeszcze nie zaszkodziło
-
http://www.infoboard.de/produktdetails/produkt/dirt-devil-aqua-clean-m317-hand-dampfreiniger.html
Mnie chodzilo o cos w tym stylu. Ale nie wiem jak w Polsce to sie zwie...
To jest dobre
Jaka firma... tez sie nie orientuje az tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:http://www.infoboard.de/produktdetails/produkt/dirt-devil-aqua-clean-m317-hand-dampfreiniger.html
Mnie chodzilo o cos w tym stylu. Ale nie wiem jak w Polsce to sie zwie...
To jest dobre
Jaka firma... tez sie nie orientuje az tak
Zastanawiam się nad http://www.mango.pl/wszystkie_produkty/mop_parowy_5_w_1_mango_steam_cleaner_5_in_1Misty87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Misty to spróbuję Cię przytulić - tulu tulu!
Ja to wiem coś ta ten temat... Też się kiedyś na odległość było, ja myślałam, że oszaleję!
Ja bylam 6 lat w zwiazku na odleglosc! Weekendowe widywanie! Masakra jakas!
Teraz mieszkamy z moim mezem od ponad roku razem, a znamy sie niecale 2
Dziewczyny, ja sie nie nakrecam... ale moja macica dziwnie sie zachowuje. Tak jakby sie kurczyla i rozkurczala... jakby sie balonik pompowal i wypompowywal... powiedzcie, ze to dobry znakLena87, Macierzanka:), sara_nar, Laura lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tylko nie pomyślcie, ze ja tylko siedzę i popijam...
...już pomyślałyście
Też moge tego nigdy nie dotknąć, gdybym tylko miała bobasa
to wcale nie jest tak jak myślisz% jest dla ludzi, w małych ilościach nie szkodzi
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."