Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty - Miałam pracującą sobote dzisiaj i badzdzo meczącą bo dzisiaj 2gi dzień @ i pierońsko bolał mnie brzuch, teraz trochę przeszło na szczeście. Wieczór spędzam sama bo mąż pracuje i wróci dop jutro na obiad
i wieczorem znowu jedzie pracować na cały week, niestety widzimy się w soboty i niedziele tylko, dzis mu na dodatek jeszcze coś wypadło
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Jestem i ja! Juz w pracy. Nadrabiam, sporo tego, ale dam rade. No nie santoocha nie wytrzymala z testem. A ja jutro zdaje: ) rano skocze do tesco po tesciora tego o czulosci 10 i zobaczymy co wyjdzie. Nie moge duzo pic w nocy zeby nie latac siusiu.
Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tyż jestem
ale niedługo na spacer z psami
Lena87, Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena, staram się, ale kiedyś nie było ze mną takich uroków. Byłam tą czarną owcą, rozbrykaną nastolatką i zosią-samosią
nie mieli ze mną lekko
Misty ja łykam bo "czerwono mi", ale obyście nie spróbowały piwa przez conajmniej rok!Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Jestem i ja! Juz w pracy. Nadrabiam, sporo tego, ale dam rade. No nie santoocha nie wytrzymala z testem. A ja jutro zdaje: ) rano skocze do tesco po tesciora tego o czulosci 10 i zobaczymy co wyjdzie. Nie moge duzo pic w nocy zeby nie latac siusiu.
Będę 3mała kciuki
Jak Ci dzień minął ? -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Lena, staram się, ale kiedyś nie było ze mną takich uroków. Byłam tą czarną owcą, rozbrykaną nastolatką i zosią-samosią
nie mieli ze mną lekko
Misty ja łykam bo "czerwono mi", ale obyście nie spróbowały piwa przez conajmniej rok!
Każdy ma coś za uszami
W końcu nikt idealny nie jest i zawsze ktoś coś nabroił
Ale teraz ta czarna owca zamieniła się w cudowną córkę .. opiekuńczą
Z wszystkiego trzeba wyrosnąć i przede wszystkim dorosnąć ..
Obyś miała rację z tym piwkiemMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Jestem i ja! Juz w pracy. Nadrabiam, sporo tego, ale dam rade. No nie santoocha nie wytrzymala z testem. A ja jutro zdaje: ) rano skocze do tesco po tesciora tego o czulosci 10 i zobaczymy co wyjdzie. Nie moge duzo pic w nocy zeby nie latac siusiu.
Będę sprawdzać od czasu do czasu wieściLena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem cala Wasza. Przedtem mowilam z mama 2h, teraz z moim godz, wiec moje posty byly jakie byly.
Hej sara! Pracujesz mowisz? Fajnie, ze masz chociaz dostep do neta
Macierzanka, ja w sumie piwa nie lubie, nie pijam wcale, wole winko, najbardziej Martini Bianco, albo jakiegos kolorowego drinka z palemka
Ale fakt, moge i do konca zycia nie pic alko, zeby tylko dzidzi bylo
Co do grzecznych dziewczynek... ja nigdy nie sprawialam rodzicom problemow. Bylam chyba ukojeniem po starszym braciszku, ktory dawal od malego popalic.
Pamietam, tzn nie pamietam ale z opowiesci rodzicow, miala, kilka mc, moj brat prawie 2 lata, tlukl mnie po glowie butelka z mlekaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Oo zlapalam Cie w koncu
wyslalam zaproszenie bo chcialam zapytac odnosnie tej tarczycy. Nadczynnosc czy niedoczynnosc?
Pozdrawiam
pisz pisz - niedoczynność mam.kejti91 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Dziewczynki, a ja mam pytanie .. - oczywiście nie dotyczące naszego tematu głównego
Czy posiada któraś z Was Mop parowy bądź rodzina znajomi ?
Ale Ci nie sprzeda pewnieLena87 lubi tę wiadomość