Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc Lena, pogłaskaj ode mnie swojego pieska100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dobranoc Dziewczyny
kończę na dzisiaj, tu lada moment już jutro
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
witam. Sara -nar - mam nadzieję, że test będzei pozytywny;)
Widzę, że tu same psiary;) my tez mamy - labradora Rufiego:) biszkoptowego
ma już 4 lata,ale te psy to wieczne szczeniaki. zawsze zadowolony, chętny do zabawy i spacerów. z dziecmi dogaduje się idealnie. pozwala na wszytsko, jest cierpliwy i bardzo delikatny. zabawe w doktora z moim 3 letnim chrzesniakiem znosi dzielnie;)
cały tydzień byłam chora, kończy mi się już powoli katar.
dotrzymałam słowa i chodzę codziennie na siłownię
wczoraj miałam przerwę bo dostałam @ (1go dnia po odstawieniu duphastonu to chyba dobrze,co?)
dzisiaj prezentujemy się na targach ślubnych w katowickim spodku - jakby co-zapraszam;)Misty87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hejo - my po pierwszy spacerze ale wiosna w pełni więc niedługo śniadanie i idziemy do lasu połazić
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej Wam z rana!
W końcu nadrobiłam tematy.
To jest skandal- temat o psach a mnie nie było!
My planujemy kupno dużego psa, myśleliśmy o berneńczyku, ale ostatnio zakochaliśmy się w mastifach tybetańskich. Nasi klienci maja hodowlę i za rok na wiosnę będą szczeniaczki, więc weźmiemy suczkę.
Lena, śliczna ta Twoja psiunia, ale biedaku musisz ją strzyc! Ja sobie kiedyś obiecałam, że nie będę strzygła psów w moim gabinecie, bo tego zwyczajnie nie lubię. Ale wiadomo- pieniądz jest pieniądz. W dopiero rozkręcającym się gabinecie często jest wolna chwila, więc strzyżemy yorki i inne maluchy. Kredyt się sam nie spłaci.
Sara, ja wczoraj zatestowałam i oczywiście ujemny. Wstrzymuję się do jutra,jeśli @ nie przyjdzie to siknę rano,albo pójdę na betę.
Ja też uwielbiam Mogen Davida! Pierwszy raz piłam u kuzynki męża dopijając wino weselne. I się okazało, że to wino było od nas. U nas było w Tesco, ale dawno go nie widziałam.
Jak dostanę @ wytrąbię chyba całą butlę...
No to miłego dnia Laski!
Sara pisz jak tam test.
Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:
Lena, śliczna ta Twoja psiunia, ale biedaku musisz ją strzyc! Ja sobie kiedyś obiecałam, że nie będę strzygła psów w moim gabinecie, bo tego zwyczajnie nie lubię. Ale wiadomo- pieniądz jest pieniądz. W dopiero rozkręcającym się gabinecie często jest wolna chwila, więc strzyżemy yorki i inne maluchy. Kredyt się sam nie spłaci.
Na szczęście nie chodzę z nią częstoraz na 3 m-ce ..
Więc to nie jest duży koszt utrzymania
Dzień Dobry ..
Wstałam lewą nogą a żeby było mało jęczmień mi na oku wyszedł
Sara jak test ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 08:39
-
santoocha wrote:Hej Wam z rana!
W końcu nadrobiłam tematy.
To jest skandal- temat o psach a mnie nie było!
My planujemy kupno dużego psa, myśleliśmy o berneńczyku, ale ostatnio zakochaliśmy się w mastifach tybetańskich. Nasi klienci maja hodowlę i za rok na wiosnę będą szczeniaczki, więc weźmiemy suczkę.
ja chciałam kiedyś berneńczyka ale niestety lista chorób jest zdecydowanie za długa... ja leczyłam psa o wypadnięciu dysku, który nie miał czucia głębokiegooperacja, rehabilitacja, akupunktura, masaże i cała gama innych rzeczy. Psisko wyszło z tego i żyło sobie kolejne 7 lat... wystarczy mi zdecydowanie.
a mastify są bardzo fajne chociaż ja cane corsoale jednak leonberger przy hodowaniu mniejszych i lżejszych psów będzie najlepszy
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dzień dobry!
Macierzanka:) wrote:ja też mierzę do pipnięcia :)i juz mu nic nie mruga. No bo sygnał oznacza ( w moim) że skończył mierzyć. A rtęciówkę trzymałam 10 min... dopóki mi sie nie rozbił
Ja też mierzę do momentu pikania, nawet raz jak mierzyłam i miałam już chyba gorączkę, to jak skończył mierzyć to pikał szybciej (tak mi się wydawało, nie miałam takiej temperatury, żebym miała już jakieś urojenia).
Ja mam beagla i jest psem, który wszystko ma gdzieś jeżeli jest poza domem. W domu wszystko ok, słucha, nawet go nauczyłam, że ma iść na swoje miejsce, siadać jak mu powiem i czekać aż mu pozwolę jeść, nie siedzi i nie żebra przy stole. A jak wyjdzie na zewnątrz, to pies nie do poznania, kompletnie mnie nie słucha...
Sara, czekam na wiadomości
Miłego dnia!Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny