Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kasiu
hmm dzis mialam nad wyraz piekny sen, morze ale nie Baltyk, bo byly tam cudne egzotyczne muszle wielkosci glowy! Krystalicznie czysta woda, zolciutki piasek i palmy! Moj maz mnie tam zabral, zrobil mi niespodzianke. Robilismy sobie namietna sesje w wodzie...
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze wtedy Tomka wyganiam do drugiego pokoju. Jak wojna to wojna.
Ja już zjadłam śniadanko, wzięłam paracetamol, bo myślałam że mi bania pęknie.
Misty, temperaturkę masz super! Jak rośnie w dniu planowanej @ to chyba dobry znak
Nie żebym Cię nakręcała... ale wiesz. Nadzieja umiera ostatnia.
A Wy moje piękne szykujcie tyłeczki na siarczystego kopa. Przypominam że nakręcałyście mnie tydzień temu na ciążę i taka była umowa. Niech ja tylko zobaczę krew...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:07
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:No niby tak. I niby też podskoczyła. Ale póki co przestałam czuć macicę. Dziwne...
-
Misty87 wrote:Czesc Kasiu
hmm dzis mialam nad wyraz piekny sen, morze ale nie Baltyk, bo byly tam cudne egzotyczne muszle wielkosci glowy! Krystalicznie czysta woda, zolciutki piasek i palmy! Moj maz mnie tam zabral, zrobil mi niespodzianke. Robilismy sobie namietna sesje w wodzie...
-
Heh, leżę obok mojego ślubnego w łóżku, on odsypia imprezę, a nasz kot próbuje się wgramolić na niego, bo przyszła pora na pośniadaniową drzemkę. A ten ją przez sen zwala z łóżka, ale ona się nie poddaje i wraca. Komedia!
Misty87, kasia_czarna, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ja zawsze wtedy Tomka wyganiam do drugiego pokoju. Jak wojna to wojna.
Ja już zjadłam śniadanko, wzięłam paracetamol, bo myślałam że mi bania pęknie.
Misty, temperaturkę masz super! Jak rośnie w dniu planowanej @ to chyba dobry znak
Nie żebym Cię nakręcała... ale wiesz. Nadzieja umiera ostatnia.
A Wy moje piękne szykujcie tyłeczki na siarczystego kopa. Przypominam że nakręcałyście mnie tydzień temu na ciążę i taka była umowa. Niech ja tylko zobaczę krew...
Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Dziewczyny powiedzcie Mi,
Czy do wyregulowania cyklu koniecznie trzeba brać tabletki anty ?
Czy są jakieś inne sposoby ?
Mi dal na wyregulowanie clo no ale pobralam jeden cykl i pieknie cykl mi skrócił -
kasia_czarna wrote:jak bedziesz w ciazy to sie normlanie porycze ze szczescia:)
Czy że będę ciężarówką?
Czasami tak sobie głupio myślę, że może zapeszyłam kupując kilka ciuszków dla dzieciątka, i że się okaże że długo będziemy się starać przez to. Chociaż nie wierzę w zapeszanie. Głupie czarne myśli!
A nasza Santa jest super- pacyfistka totalna, nie potrafi gryźć ani drapać. Ma tylko jeden minus- posiada sierść, która jest wszędzie.
Nawet na świeżo wypranych bokserkach T. (co jest stałym motywem w naszych kłótniach, bo przecież jak on się zasiedzi w barze, to to i tak wszystko przez to, ze Santa tyle sierści zostawia!).
Ja chciałabym żeby dziecko wychowywało się przy zwierzaku, ale T. jest przeciwny- bo sierść, bo podrapie, bo kuweta... bla bla bla...Little Frog lubi tę wiadomość