X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo masakra.. trzeba było go do pokoju wyrzucic :P jak przeszkrobAŁ COŚ :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... cio tam u was jak mija niedziela??? jeju jeden dzien mnie nie bylo i tyle zaleglosci i nie jestem w temacie...

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Wynioslas sie z sypialni, a on nic? Coz za ignorant...! :)

Jego takie rzeczy nie ruszają, a ja nie mam ochoty leżeć z nim w jednym łóżku .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    Hej dziewczyny... cio tam u was jak mija niedziela??? jeju jeden dzien mnie nie bylo i tyle zaleglosci i nie jestem w temacie...

Hej Słońce a nic ciekawego się nie dzieje ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helołł melduje sie :)
    Jak tam u Was nie dam rady chyba nadrobic bo za niedlugo ide sie ogarnac i jedziemy do hovd .
    Ale postaram sie nadrobic :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kasiu :) hmm dzis mialam nad wyraz piekny sen, morze ale nie Baltyk, bo byly tam cudne egzotyczne muszle wielkosci glowy! Krystalicznie czysta woda, zolciutki piasek i palmy! Moj maz mnie tam zabral, zrobil mi niespodzianke. Robilismy sobie namietna sesje w wodzie... :)

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewela!
    Lena, nie zazdroszcze, tez miewamy czasem ciche dni :)

Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze wtedy Tomka wyganiam do drugiego pokoju. Jak wojna to wojna.
    Ja już zjadłam śniadanko, wzięłam paracetamol, bo myślałam że mi bania pęknie.

Misty, temperaturkę masz super! Jak rośnie w dniu planowanej @ to chyba dobry znak :)
    Nie żebym Cię nakręcała... ale wiesz. Nadzieja umiera ostatnia.
    A Wy moje piękne szykujcie tyłeczki na siarczystego kopa. Przypominam że nakręcałyście mnie tydzień temu na ciążę i taka była umowa. Niech ja tylko zobaczę krew... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:07

Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, Ty tez dzis planowo @ ? Nooo wreszcie musi sie ktorejs zazielenic :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak. I niby też podskoczyła. Ale póki co przestałam czuć macicę. Dziwne...

Misty87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    No niby tak. I niby też podskoczyła. Ale póki co przestałam czuć macicę. Dziwne...
    Ja najbardziej czuje wieczorami, teraz tylko takie wrazenie jakby byla ciezsza, ale nie boli. Za to piersi mam, jakby mi ktos nabil 2 siniaki...taki bol dziwny!

1usahdgeb3da0ojs.png
  • kasia_czarna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Czesc Kasiu :) hmm dzis mialam nad wyraz piekny sen, morze ale nie Baltyk, bo byly tam cudne egzotyczne muszle wielkosci glowy! Krystalicznie czysta woda, zolciutki piasek i palmy! Moj maz mnie tam zabral, zrobil mi niespodzianke. Robilismy sobie namietna sesje w wodzie... :)
    jeju nio to piekny sen... u mnie bez szalu slonca nie ma ale chyba temp na plusie wiec nie jest az tak zimno... ale ogolnie nic mi sie nie chce wczoraj w pracy do 23 bo mialysmy problem z zamknieciem kasy system sie zawieszal cos znowu Hiszpania miesza w systemie i takie oto sa efekty.. hahah

• santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, leżę obok mojego ślubnego w łóżku, on odsypia imprezę, a nasz kot próbuje się wgramolić na niego, bo przyszła pora na pośniadaniową drzemkę. A ten ją przez sen zwala z łóżka, ale ona się nie poddaje i wraca. Komedia! :D

Misty87, kasia_czarna, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hej.
    e3b7d906e3b38c839a586978af4f436a.png
    Czesc Monika nie mowilam ze odbije a ty zapomnisz o wczorajszej tempce !
    Spokojnie juz coraz blizej testowania :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja zawsze wtedy Tomka wyganiam do drugiego pokoju. Jak wojna to wojna.
    Ja już zjadłam śniadanko, wzięłam paracetamol, bo myślałam że mi bania pęknie.

Misty, temperaturkę masz super! Jak rośnie w dniu planowanej @ to chyba dobry znak :)
    Nie żebym Cię nakręcała... ale wiesz. Nadzieja umiera ostatnia.
    A Wy moje piękne szykujcie tyłeczki na siarczystego kopa. Przypominam że nakręcałyście mnie tydzień temu na ciążę i taka była umowa. Niech ja tylko zobaczę krew... ;)
    jak bedziesz w ciazy to sie normlanie porycze ze szczescia:)

Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa kotusie tez mam w PL w domku :) rudo-biala, po mamie persie :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Hej Słońce a nic ciekawego się nie dzieje ..
    nic?? widzialam po postach ze jakas wojna domowa?? co sie stalo bo przeczytalm kilka stron i nie moge dojsc o co poszlo???

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Przegldalam teraz wykresy ciazowe i faktycznie rozne sa, takze chyba nie ma co zbytnio sugerowac sie temp i czekac i dnia @
    Pewnie ze nie ma co sie sugerować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dziewczyny powiedzcie Mi,

Czy do wyregulowania cyklu koniecznie trzeba brać tabletki anty ?
    Czy są jakieś inne sposoby ?
    Ja bralam ten clo nie kocniecznie trzeba brac anty kochana .
    Mi dal na wyregulowanie clo no ale pobralam jeden cykl i pieknie cykl mi skrócił

• santoocha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    jak bedziesz w ciazy to sie normlanie porycze ze szczescia:)
    Ze szczęścia, że Ci tyłka nie skopię? :D Czy że będę ciężarówką?
    Czasami tak sobie głupio myślę, że może zapeszyłam kupując kilka ciuszków dla dzieciątka, i że się okaże że długo będziemy się starać przez to. Chociaż nie wierzę w zapeszanie. Głupie czarne myśli!

A nasza Santa jest super- pacyfistka totalna, nie potrafi gryźć ani drapać. Ma tylko jeden minus- posiada sierść, która jest wszędzie.
    Nawet na świeżo wypranych bokserkach T. (co jest stałym motywem w naszych kłótniach, bo przecież jak on się zasiedzi w barze, to to i tak wszystko przez to, ze Santa tyle sierści zostawia!).

Ja chciałabym żeby dziecko wychowywało się przy zwierzaku, ale T. jest przeciwny- bo sierść, bo podrapie, bo kuweta... bla bla bla...

Little Frog lubi tę wiadomość

‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ