Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ze szczęścia, że Ci tyłka nie skopię?
Czy że będę ciężarówką?
Czasami tak sobie głupio myślę, że może zapeszyłam kupując kilka ciuszków dla dzieciątka, i że się okaże że długo będziemy się starać przez to. Chociaż nie wierzę w zapeszanie. Głupie czarne myśli!
A nasza Santa jest super- pacyfistka totalna, nie potrafi gryźć ani drapać. Ma tylko jeden minus- posiada sierść, która jest wszędzie.
Nawet na świeżo wypranych bokserkach T. (co jest stałym motywem w naszych kłótniach, bo przecież jak on się zasiedzi w barze, to to i tak wszystko przez to, ze Santa tyle sierści zostawia!).
Ja chciałabym żeby dziecko wychowywało się przy zwierzaku, ale T. jest przeciwny- bo sierść, bo podrapie, bo kuweta... bla bla bla...
oszywiscie ze z faktu ze jestes w ciazy:P -
nick nieaktualnywczoraj mnie Piotrek wysterowal bo mialy byc przytulanki . Wykapalam sie polozylam czekalam na niego bo poszedl sie kapac ale tak dlugo tam byl ze zasnelam
Ale z rana mnie zaatakowal ale oczywiscie byly pytania a co jesli...?
A nie boli cie ????
Fasolka od malego widzi mojego .....
hehe masakraLena87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
To się będzie działo!
Po takiej przerwie pewnie z łóżka nie wyjdziecie.
My tak mieliśmy jak żyliśmy na odległość.
Teściu za ścianą, jednak się powstrzymam
Muszę sobie sprawić taką deskę:
http://allegro.pl/kauczukowa-deska-2-poziomowa-obrotowa-z-3-nozami-i3935483710.html
Na imprezy jak znalazł, szczególnie że my mocno serowi jesteśmy.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Ewelina, a no własnie myślę co by tu dzisiaj robić, ładna pogoda, wiec mzoe jakis spacerek. Musze myslami być gdzie indziej zeby nie myslec, czy to juz, czy jestem, a moze jednak nie :)a co u Ciebie?
Wlasnie zaraz ide sie ogarnac bo jedziemy nad morze do hovd bo pogoda ladna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:nic?? widzialam po postach ze jakas wojna domowa?? co sie stalo bo przeczytalm kilka stron i nie moge dojsc o co poszlo???
A nie ma o czym opowidać, już dość żali wylałam wcześniej
Ewelina23 wrote:Ja bralam ten clo nie kocniecznie trzeba brac anty kochana .
Mi dal na wyregulowanie clo no ale pobralam jeden cykl i pieknie cykl mi skrócił
Jak pójdę do lekarza to poproszę o te cudo
Ewelina23 wrote:Lena współczuje tez nieraz mamy ciche dni ale jak nie chce z nim spac to on idzie do salonu bo mu lozka nie oddam
Łóżko w salonie po rozłożeniu jest takiej wielkości co w sypialni
ale Mi wystarcza połóweczka jest szeroka i na moje wygibasy wystarczy
Ewelina23 wrote:I co ja przyszlam i nikogo nie ma ?????
Haloooo
Wcinałam śniadankowięc nie pisałam ..
santoocha wrote:A Wy moje piękne szykujcie tyłeczki na siarczystego kopa. Przypominam że nakręcałyście mnie tydzień temu na ciążę i taka była umowa. Niech ja tylko zobaczę krew...
Mnie też tak nakręcałyście .. Więc dołączam się do Santochy
Dupska będziecie Mieć sine !! ..
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:To się będzie działo!
Po takiej przerwie pewnie z łóżka nie wyjdziecie.
My tak mieliśmy jak żyliśmy na odległość.
Teściu za ścianą, jednak się powstrzymam
Muszę sobie sprawić taką deskę:
http://allegro.pl/kauczukowa-deska-2-poziomowa-obrotowa-z-3-nozami-i3935483710.html
Na imprezy jak znalazł, szczególnie że my mocno serowi jesteśmy.
Normalnie bylam w 7 niebie tyle czasu nic nie bylo . Tak to bylo codziennie albo co 2 dniLittle Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mnie też tak nakręcałyście .. Więc dołączam się do Santochy
Dupska będziecie Mieć sine !! ..i na dodatek ze skóry wiec nie lubie na niej spac .
no popros gina . Obys nie musiala juz tego brac .Lena87 lubi tę wiadomość
-
Pojechałabym w jakieś ciepłe miejsce na tydzień! Nie odbierać telefonów,nie myśleć. Marzenie....
Lena, ale to nie o to chodzi czy w salonie masz dużo miejsca, tylko kto opuszcza sypialnię
To co, kopiemy, czy im odpuszczemy i zaciążamy?Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość