Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dobrze zaspokojona wkoncu hehe
Dziekuje
A Jak u Ciebie ?
No to superpo takiej długiej przerwie to ja się nie dziwię
A u mnie dobrze, pomijając fakt, że dzisiaj się wkurzyłam widząc temperaturę. Owulki raczej w tym cyklu nie będzie więc odpuszczam -
Lena87 wrote:Cześć
..
pewnie gości będzie miała ..
No i właśnie to są uroki mieszkania w blokuLena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No to super
po takiej długiej przerwie to ja się nie dziwię
A u mnie dobrze, pomijając fakt, że dzisiaj się wkurzyłam widząc temperaturę. Owulki raczej w tym cyklu nie będzie więc odpuszczam
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jest plus na owulacyjnym wiec do 36h powinna wystapic owulka jutro moze odbic dzialajcie dzis nie odpuszczaj !
Nie mam chyba cierpliwości. Jak jutro nie odbije to wywalę ten termometr przez okno i skończy się jego żywotLena87, Ewelina23, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mieszkałam prawie 26 lat
Znam ten ból ..Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej witam was ponowniekasia_czarna wrote:Hej dziewczyny... cio tam u was jak mija niedziela??? jeju jeden dzien mnie nie bylo i tyle zaleglosci i nie jestem w temacie...
santoocha wrote:Pojechałabym w jakieś ciepłe miejsce na tydzień! Nie odbierać telefonów,nie myśleć. Marzenie....
Lena, ale to nie o to chodzi czy w salonie masz dużo miejsca, tylko kto opuszcza sypialnię
To co, kopiemy, czy im odpuszczemy i zaciążamy?
Jak sie bedzie nalezalo to mozecie kopac ile chcecie (poswiece sie a co) ale wolalabym zebycie jednak odpuscily sobie i zaciazyly hehe
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Nie mam chyba cierpliwości. Jak jutro nie odbije to wywalę ten termometr przez okno i skończy się jego żywot
Lena87 lubi tę wiadomość