Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kasia Hej Ania :*
A u mnie nawet nawet
Mam ochotę na placuszka ale nie mogę
co u was ?
Dziewczyny można mierzyć temp. elektronicznym przez 5 minut ? Nie bd wtedy niemiarodajnego wyniku ? Bo mi strasznie szybko kończy pomiarWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:29
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też bardzo szybko kończył pomiar. Nawet nie wiem czy minutę mierzył. W dodatku za każdym razem inny wynik był.
Z tego co dziewczyny ostatnio pisały to można mierzyć dłużejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:31
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Wszystko zalezy od termometru najlepiej poczytac ulotke dolaczona do termometru i bedzie wszytko wiadmomo ja czekam do pipkania i wyciagam
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Mi też bardzo szybko kończył pomiar. Nawet nie wiem czy minutę mierzył. W dodatku za każdym razem inny wynik był.
Z tego co dziewczyny ostatnio pisały to można mierzyć dłużej
Na ulotce pisze do piknięcia ale mierzy może z 15 sekund i pika dlatego trzymam 5 minut tak jak by zwykłym rtęciowymWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewczyny można mierzyć temp. elektronicznym przez 5 minut ? Nie bd wtedy niemiarodajnego wyniku ? Bo mi strasznie szybko kończy pomiar
Wczoraj właśnie o tym była rozmowa
Mój pipka też bardzo szybko, żadne literki mi nie mrugają czyli pomiar właściwy był.. próbowałam po pipkaniu dalej mierzyć temperaturę ale nie podnosiła się .. i po każdym razie jak ponawiam mierzenie to temperaturka taka sama jest -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:U mnie też , dlatego teraz trzymam 5 minut ale nie wiem czy tak można
Na ulotce pisze do piknięcia ale mierzy może z 15 sekund i pika dlatego trzymam 5 minut tak jak by zwykłym rtęciowym
Zmierz 2-3 razy pod rząd przez 5min i zobacz czy tempki będą identyczne -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lena kochana dawaj namiary na tego twojego czopka!! jak go zlinczujemy to moze wroci na wlaciwe tory...faceci czasami sa beznadziejni....aaaaa nakrzycze na niego!!!
To jest bardzo beznadziejny przypadek
Tu już nawet nie chodzi o niego a o kolejny - ..
Niech ta @ w końcu przyjdzie i da Mi spokój -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Lena u mnie jest tak że pika potem cyferki ani nic nie mruga ale pomiar nadal idzie ..
to chyba masz felerny termometr ..
Landryneczka wrote:Ja wczoraj ze znajomymi piliśmy winko grzane ( zrobiłam z koleżanką i bardzo dobre wyszło )Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:43
-
Lena87 wrote:Czekam kiedy będę mogła utopić smutki w butelce Mogen David
!
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Wiem co czujesz pamietasz jak chcialam robic imporeze jak juz w koncu @ przyjdzie? naczekalam sie na nia a imprezki moze nie zrobilam ale z mezem popiwkowalam takze wiem co czujesz...mam nadzieje ze szybko twoja syt sie rozwiaze i bedziesz wiedziala na czym stoisz ja jednak kciuki dalej trzymac za ciebie bede
Fajnie, że jesteście tutaj wszystkie
Jednak co prawda to prawda " obcy " bardziej wysłucha, doradzi niż bliska osoba.
W życiu codziennym jednak nie mam z kim pogadać o takich pierdołachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 12:02
-
Cześć dziewczyny:)
Tak sobie czasem czytam i "namówiłyście" mnie na mierzenie temperaturyjednak hmm troche zgłupiałam, od owulacji mam dość wysoka 36,9-37,1 , a dzisiaj (5-6 dni po owu) spadła aż do 36,6 jak to możliwe?... brzuch mnie boli ale tak jak na @ ,jajniki raczej nie...
-
Lena87 wrote:Fajnie, że jesteście tutaj wszystkie
Jednak co prawda to prawda " obcy " bardziej wysłucha, doradzi niż bliska osoba.
W życiu codziennym jednak nie mam z kim pogadać o takich pierdołachLena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.