Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny:)
Tak sobie czasem czytam i "namówiłyście" mnie na mierzenie temperaturyjednak hmm troche zgłupiałam, od owulacji mam dość wysoka 36,9-37,1 , a dzisiaj (5-6 dni po owu) spadła aż do 36,6 jak to możliwe?... brzuch mnie boli ale tak jak na @ ,jajniki raczej nie...
Mierzenie tempki jest dobrą rzeczą ..
Najlepiej jak będziesz miała z dwoma miejscami po przecinku będzie pomiar dokładniejszy zawsze te 0,02 robi różnicę
ponoć jeśli tempka spada to może dojść do zagnieżdżaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 12:11
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny:)
Tak sobie czasem czytam i "namówiłyście" mnie na mierzenie temperaturyjednak hmm troche zgłupiałam, od owulacji mam dość wysoka 36,9-37,1 , a dzisiaj (5-6 dni po owu) spadła aż do 36,6 jak to możliwe?... brzuch mnie boli ale tak jak na @ ,jajniki raczej nie...
-
Lena87 wrote:Fajnie, że jesteście tutaj wszystkie
Jednak co prawda to prawda " obcy " bardziej wysłucha, doradzi niż bliska osoba.
W życiu codziennym jednak nie mam z kim pogadać o takich pierdołachmimo staran
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:tak,pierwszy
ale to takie "skoki" są normalne?
Trudno u Ciebie jest powiedzieć cokolwiek bo tempke powinno mierzyć o tej samej porze przed wstaniem z łóżkaA widze ze u Ciebie te pomiary są o różnych porach
Lena87 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny:)
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Trudno u Ciebie jest powiedzieć cokolwiek bo tempke powinno mierzyć o tej samej porze przed wstaniem z łóżka
A widze ze u Ciebie te pomiary są o różnych porach
Tak więc ja bym się tymi temp. już nie sugerowała bo są późno zmierzone -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana bo to zazwyczaj tak jest ja niby nie narzekam na brak osob z ktorymi moge pogadac o wszytkim ale zadna nie ma takich problemow jak my wiec my tutaj sie rozumiemy wiemy ze sa ciezsze dni i wiemy z jakiego powodu a przede wszytkim potrafimy to zrozumiec Tu nie jestesmy zbywane...pocieszane przez osoby ktore nigdy takich problemow nie mieli nie maja niby chca dobrze wiadomo ale jak pociesza nas osoba ktora nie chce dzieci albo ta ktrora juz ma...mysle ze nie rozumie nas az tak bardzo
mimo staran
W ludziach siedzi zawiść, zazdrość że Tobie cokolwiek się udaję i do czegoś doszłaś ..
Dlatego wybrałam samotną drogę ..
Mam znajomych, koleżanki itd .. ale nie zwierzam im się z niczego .Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Dziewczyny tak patrzyłam na wykresach i często widzę,że dziewczyny biorą witaminę D i siemię lniane na co to wpływa?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiula09 - Dzisiaj rano właśnie było 36,6 i później bliżej pory z wykresu tyle samo, więc dlatego się zdziwiłam. Jeszcze tydzień i oby @ nie było
Landryneczka trzymam kciuki,widziałam wykres
Kaśka28 tak właśnie zrobie
Lena87 obyś miała rację z tym zagnieżdżaniem -
Landryneczka wrote:Dokładnie ostatni pomiar można wykonać do 7:30 .
Tak więc ja bym się tymi temp. już nie sugerowała bo są późno zmierzoneDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:siemie jest na polepszenie sluzu tak jak wiesiolek tylko siemie mozna brac codziennie przec zaly cykl a wiesiolka tylko do owulacji
cykl głupich pytań zaczynam:D
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kasiula09 - Dzisiaj rano właśnie było 36,6 i później bliżej pory z wykresu tyle samo, więc dlatego się zdziwiłam. Jeszcze tydzień i oby @ nie było
Lena87 obyś miała rację z tym zagnieżdżaniem
Staraj się mierzyć temperaturę o stałej porze, wtedy wszystko będziesz prawie miała jak na dłoni
Życzę powodzeniaoraz 3mam kciuki
przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kasiula09 - Dzisiaj rano właśnie było 36,6 i później bliżej pory z wykresu tyle samo, więc dlatego się zdziwiłam. Jeszcze tydzień i oby @ nie było
Lena87 obyś miała rację z tym zagnieżdżaniem
Kochana nie dziękuję nie chce zapeszyćteż trzymam kciuki za zielono u ciebie
A kiedy powinnaś mieć @ ?
-
Lena87 wrote:W dzisiejszych czas ciężko jest zaufać, zaprzyjaźnić się ..
W ludziach siedzi zawiść, zazdrość że Tobie cokolwiek się udaję i do czegoś doszłaś ..
Dlatego wybrałam samotną drogę ..
Mam znajomych, koleżanki itd .. ale nie zwierzam im się z niczego .Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️