Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a tak w ogole Laura witamy
masz bardzo podobny avatar do jednej dziewczyny chyba Julenka sie nazywala...chyba ze cos pomieszalamLaura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:o widzę jeszcze wit B6 często chyba przejdę się do apteki po jakiś zestaw witamin:) o albo gin wypytam co brać żeby sobie pomóc:)
-
Lena87 wrote:Lepszym wyjściem będzie jak zapytasz Gin. niż brać coś co by mogło zaszkodzić
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Landryneczka wrote:http://www.doz.pl/apteka/p21928-Magnesium_B6_Polfa_Lodz_tabletki_60_szt ja sobie te tabletki kupiłam ostatnio magnez z B6 i witaminę CW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no i tak zrobię :)ponoć ta gin jest chętna do rozmów to pociągnę za język:)kurczę moj B. kupił teściora i leży i kusi:D ale chyba nie ma sensu..
Ile jeszcze Ci zostało do @ ?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:o ja mam nawet te tabletki w domu
Ja jak rozmawiałam z moim gin i pytałam o witaminy to powiedział że witaminy raczej nie zaszkodzą . I zeby nie brać bez konsultacji leków które są silne i na receptę . A takie jak magnez czy wit. C , B , D to mogę i dlatego sb to na razie kupiłam .
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:No widzisz
Ja jak rozmawiałam z moim gin i pytałam o witaminy to powiedział że witaminy raczej nie zaszkodzą . I zeby nie brać bez konsultacji leków które są silne i na receptę . A takie jak magnez czy wit. C , B , D to mogę i dlatego sb to na razie kupiłam .
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ja po terminie a wczoraj i przedwczoraj miałam jakieś lekkie plamienie ale takie,że na wkładce nic nie było tylko czasem na papierze
Lena87, Landryneczka, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:no właśnie ja po terminie a wczoraj i przedwczoraj miałam jakieś lekkie plamienie ale takie,że na wkładce nic nie było tylko czasem na papierze
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:No to ja nie wiem nad czym się zastanawiaszW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Magdas ja na twoim miejscu tez bym chyba zrobila a powiedz masz regularne cykle?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Lena87 wrote:Ja za jakiś czas będę musiała Was opuścić
chyba, że na telefonie będę próbowała pisać ..
Rodzice wracają z wycieczki muszę po nich jechać a przy okazji oddać im laptopa. A mojego T dopadł i raczej szybko nie odda ..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Ja za jakiś czas będę musiała Was opuścić
chyba, że na telefonie będę próbowała pisać ..
Rodzice wracają z wycieczki muszę po nich jechać a przy okazji oddać im laptopa. A mojego T dopadł i raczej szybko nie odda ..Magdas lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:ostatnie 2 miałam po 25dni ale wcześniej różnie bywało mnie zastanawia to,że w 9dc miałam test owu pozytywny a poźniej w 24dc też pozytywny i se myślę,że może owu się przesuneła no nie wiem albo jakies zawirowanie hormonalneDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️