X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hej Zabka hej Ewelina juz wrocilas?
    nigdzie jeszcze nie pojechalismy hehe bo Piotrek przypomniał sobie ze musi jeszcze cos zrobic . A wiec czekam na ksiecia

• santoocha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A wiec czekam na ksiecia
    Ja całe życie czekałam, i co dostałam? ;D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja całe życie czekałam, i co dostałam? ;D
    gorzej jak z baba hehe

santoocha lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    witam niedzielnie:)sąsiadka juz 30 min schaboszczaki tłucze zwariowac idzie;)
    To tak jak u mnie od samego rana słychać w bloku tłuczenie schaboszczaków. A my dziś z rana też tłukliśmy ale w sypialni <3 może sąsiedzi nie usłyszeli różnicy :D

Little Frog, Magdas, santoocha, Misty87, Ania07, dżona lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś to będę miała bardzo ograniczony dostęp do kompa, a najprawdopodobniej to nawet brak dostępu... Życzę Wam miłego dnia i nie szalejcie zbytnio z postami, bo jutro nie wyrobię!! :) Chyba, że mąż zaliczy dziś jeszcze drzemkę :):)

Ewelina23, Kaśka28, Magdas, Kasiula09, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Dziś to będę miała bardzo ograniczony dostęp do kompa, a najprawdopodobniej to nawet brak dostępu... Życzę Wam miłego dnia i nie szalejcie zbytnio z postami, bo jutro nie wyrobię!! :) Chyba, że mąż zaliczy dziś jeszcze drzemkę :):)
    Wracaj szybko . Milego <3

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mowia ze to wlasnie na kobiety trzeba czekac az sie ubiora uczesza itd a to nieprawda czestpo gesto wiecej czasu im zabiera zbieranie sie hehe

Magdas lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    A mowia ze to wlasnie na kobiety trzeba czekac az sie ubiora uczesza itd a to nieprawda czestpo gesto wiecej czasu im zabiera zbieranie sie hehe
    Ale jak ja sie ogarnialam to on sobie gral i nic mu sie nie przypomialo jak zapytalam czy juz powiedzial chwila bo musze jeszcze cos zrobic .

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    jak nie bedzie chcial isc na dzremke po dobroci to wsyp mu cos zasnie na chwilke a ty bedziesz miala chwilke na kompa :D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Kasiula ja widziałam, że ty z mojej strony Polski bo ja z Lbn

O jak miło :) Ja w Lublinie studiuje także co najmniej dwa razy w miesiącu jestem :)

age.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ale jak ja sie ogarnialam to on sobie gral i nic mu sie nie przypomialo jak zapytalam czy juz powiedzial chwila bo musze jeszcze cos zrobic .
    heh z moim też jest nieraz gorzej niz z dzieckiem najpierw mi mówi no zbieraj się no a ja jak juz zebrana i gotowa do wyjścia to on a to musi do wc a to się namyśli,że jednak spodnie zmieni a we mnie się gotuje wtedy;)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    heh z moim też jest nieraz gorzej niz z dzieckiem najpierw mi mówi no zbieraj się no a ja jak juz zebrana i gotowa do wyjścia to on a to musi do wc a to się namyśli,że jednak spodnie zmieni a we mnie się gotuje wtedy;)
    i ja mam to samo . Ubieraj sie bo bede na ciebie czekal a zawsze ja czekam . Takie denerwujace

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    i ja mam to samo . Ubieraj sie bo bede na ciebie czekal a zawsze ja czekam . Takie denerwujace
    ja też zawsze czekam ale jak raz się zdarzy,że on musi chwilkę poczekać to jest narzekanie,że na mnie to zawsze trzeba czekać

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    ja też zawsze czekam ale jak raz się zdarzy,że on musi chwilkę poczekać to jest narzekanie,że na mnie to zawsze trzeba czekać
    tak ,,ZAWSZE '' Dobre hehe

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak ,,ZAWSZE '' Dobre hehe
    no a jak zawsze:D ostatnio mi mówił,że ciekawe co to będzie jak jeszcze dziecko trzeba będzie zebrać to mi już to pół dnia zajmie no!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no a jak zawsze:D ostatnio mi mówił,że ciekawe co to będzie jak jeszcze dziecko trzeba będzie zebrać to mi już to pół dnia zajmie no!
    nie bedzie tak zle :D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    a ja z okolic Lbn:)

W którą stronę, bo ja pracuje w Lbn ale mieszkam 25km na wschód od Lbn

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    W którą stronę, bo ja pracuje w Lbn ale mieszkam 25km na wschód od Lbn
    no ja też tak jakby wschód:D matko nigdy z kierunków nie byłam dobra w każdym bądź razie w drodze na włodawę:D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas to Ty gdzieś koło mnie!!! ja z Łęcznej jestem, to przecież na Włodawę!

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Magdas to Ty gdzieś koło mnie!!! ja z Łęcznej jestem, to przecież na Włodawę!
    Matko kochana:D ja też z Łęcznej:D 26 lat tam mieszkałam teraz 10 km od Łęcznej:D

‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ