Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:witam niedzielnie:)sąsiadka juz 30 min schaboszczaki tłucze zwariowac idzie;)
może sąsiedzi nie usłyszeli różnicy
Little Frog, Magdas, santoocha, Misty87, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Dziś to będę miała bardzo ograniczony dostęp do kompa, a najprawdopodobniej to nawet brak dostępu... Życzę Wam miłego dnia i nie szalejcie zbytnio z postami, bo jutro nie wyrobię!!
Chyba, że mąż zaliczy dziś jeszcze drzemkę
Ewelina23, Kaśka28, Magdas, Kasiula09, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dziś to będę miała bardzo ograniczony dostęp do kompa, a najprawdopodobniej to nawet brak dostępu... Życzę Wam miłego dnia i nie szalejcie zbytnio z postami, bo jutro nie wyrobię!!
-
A mowia ze to wlasnie na kobiety trzeba czekac az sie ubiora uczesza itd a to nieprawda czestpo gesto wiecej czasu im zabiera zbieranie sie hehe
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A mowia ze to wlasnie na kobiety trzeba czekac az sie ubiora uczesza itd a to nieprawda czestpo gesto wiecej czasu im zabiera zbieranie sie hehe
-
Little Frog wrote:Dziś to będę miała bardzo ograniczony dostęp do kompa, a najprawdopodobniej to nawet brak dostępu... Życzę Wam miłego dnia i nie szalejcie zbytnio z postami, bo jutro nie wyrobię!!
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Ale jak ja sie ogarnialam to on sobie gral i nic mu sie nie przypomialo jak zapytalam czy juz powiedzial chwila bo musze jeszcze cos zrobic .
Ewelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:heh z moim też jest nieraz gorzej niz z dzieckiem najpierw mi mówi no zbieraj się no a ja jak juz zebrana i gotowa do wyjścia to on a to musi do wc a to się namyśli,że jednak spodnie zmieni a we mnie się gotuje wtedy;)
Magdas lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:i ja mam to samo . Ubieraj sie bo bede na ciebie czekal a zawsze ja czekam . Takie denerwujace
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:tak ,,ZAWSZE '' Dobre hehe
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:W którą stronę, bo ja pracuje w Lbn ale mieszkam 25km na wschód od LbnW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Bursztynka wrote:Magdas to Ty gdzieś koło mnie!!! ja z Łęcznej jestem, to przecież na Włodawę!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.