Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agrafka wrote:Cześć Dziewczyny, czy możecie mi przypomnieć od ilu wyższych temp przyjmuje się ciążę? od 16?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana ja nie wiem wiec niestety nie pomoge ale wykresik masz piekny a powiedz mi kiedy mialas miec spodziewana @?
dżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:się okazało że mieszkamy aktualnie 10km od siebie, taki tam przypadek
no to Magdas jak zaciążymy podobnie to będziemy się wózkami ścigaćNo świat jest mały
dżona lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:się okazało że mieszkamy aktualnie 10km od siebie, taki tam przypadek
no to Magdas jak zaciążymy podobnie to będziemy się wózkami ścigaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:Hej Kaśka, proszę krótko streścić! Jakieś zielone kropki? Jak Sara?
I jak tam w ogóle?
Lena i Misty czekaja na @ jeszcze sie nie pojawila i moze sie nie pojawi:D Santocha tez
temat termometrow byl i zwierzatka domowe:DMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:Może razem na porodówkę kiedyś traficie
No świat jest mały
-no oddychaj
przyyj:D
Ja już porodówkę mam wybranąpomimo,że jeszcze w ciązy nie jestem:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 14:04
Kaśka28, Macierzanka:), Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Sara sie jeszcze nie odezwala
Lena i Misty czekaja na @ jeszcze sie nie pojawila i moze sie nie pojawi:D Santocha tez
temat termometrow byl i zwierzatka domowe:D
Ja sobie podczytam troszkęPiję poobiednią kawkę właśnie, więc będę mieć lekturę.
-
Macierzanka:) wrote:Aha, no to czekamy...
Ja sobie podczytam troszkęPiję poobiednią kawkę właśnie, więc będę mieć lekturę.
przyjemnej lekturkiMacierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka to Ty w innej strefie czasowej chyba jesteś z tą poobiednią kawką, bo my po 12ej jedliśmy śniadanie i właśnie robię poośniadaniową kawkę
no tylko my z rana mieliśmy
tłuczenie
Robiłam dziś rano pierwszy raz tosty francuskie z pomarańczami. Byłam teraz w kuchni i tam strasznie nabałaganione jest kurcze i to forum mnie tak trzyma ale muszę chyba iść to ogarnąć i obiad upichcić, bo wy zaraz z kolacją wyjedziecie.
Magdas a gdzie będziesz fasolinkę rodzić? -
Bursztynka wrote:Macierzanka to Ty w innej strefie czasowej chyba jesteś z tą poobiednią kawką, bo my po 12ej jedliśmy śniadanie i właśnie robię poośniadaniową kawkę
no tylko my z rana mieliśmy
tłuczenie
Robiłam dziś rano pierwszy raz tosty francuskie z pomarańczami. Byłam teraz w kuchni i tam strasznie nabałaganione jest kurcze i to forum mnie tak trzyma ale muszę chyba iść to ogarnąć i obiad upichcić, bo wy zaraz z kolacją wyjedziecie.
Magdas a gdzie będziesz fasolinkę rodzić?
a ja będę się kierować na świdnik:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Dziewczyny powiedzcie Mi,
Czy do wyregulowania cyklu koniecznie trzeba brać tabletki anty ?
Czy są jakieś inne sposoby ?Lena87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:HAHA Bursztynka, no to z pewnością ja jestem w innej strefie
To moja druga kawka. Uwielbiam usiąść w niedzielę i sobie tak poleniuchować. Mąłżyk ucina sobie drzemkę, więc mam krókoą chwilęa tak na marginesie mysmy tez dzisiaj "tlukli kotlety" hehe
Magdas, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️