Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Encyklopedia i ciocia wikipedia
Zawsze pomoże
ciociahaha
no dobra! To Róbcie mnie tą ciocią szybciutko!
Ja już się na marzec wpisałam, a chcę zobaczyć w lutym same zielone kropki!Misty87, Little Frog, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie zaczęło się "naparzanie" jajników.W Walentynki wizyta u gin,oby miała dobre wieści
Niech rośnie ten pęcherzyk,niech rośnie.W walentego romantyczny weekend w górach.Bieliznę już zakupiłam
Macierzanka:), Little Frog, santoocha, Ania07, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:U mnie właśnie zaczęło się "naparzanie" jajników.W Walentynki wizyta u gin,oby miała dobre wieści
Niech rośnie ten pęcherzyk,niech rośnie.W walentego romantyczny weekend w górach.Bieliznę już zakupiłam
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze byłam zwolennikiem drewnianych, tradycyjnych łóżeczek i drewanianych mebelków typu krzesełko do jedzenia itp., ale ostatnio nawet mi się zaczęły podobać te miękkie, turystyczne.
Kto wie, co mnie kiedyś zainteresujejak będzie dzidzia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 15:17
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja zrobilam devolaje, ukapalam sie, ogarnelam wreszcie i jestem z Wami
Zmierzylam przedtem z ciekawosci tempke i az dziwo... 37,42
@ nadal nie ma, zalewa mnie sluz, a krew zamiast z dolu to z nosa poleciala lekko
Dziwne wszystko...
Dobre jestescie, ze juz porodowki wybrane hahaa ja myslalam, ze nienormalna jestem, bo wozki ogladalam
Hej Kaska! Dziekuje, jakos zyjea u Ciebie? Wszystkie dzis kotlety maja?
Kochanie zrób testCiocia Malinowa wróży pozytywne zaskoczenie
Macierzanka:), Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ale będziesz mieć walentynki romantyczne! Ale może będzie efekt
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:zebym nie zmienila gina i nie dostala clo to nadal bym sie starala . ale to dluga historia nie bede cie meczyla
Poczekam jeszcze co mi endo powie, ale jak wszystko pójdzie tak jak myślę, to będę mieć 10 szperacza niedługo w swoim krótko-długim życiu
<ok, znalazłam i opowieść właśnie>Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 15:43
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Malinowa ciociu! Obys dobrze wrozyla
Musze Was rozczarowac, testu nie kupilam specjalnie, zeby nie kusil za wczas. Poza tym tu w Niemczech wszystko w niedz pozamykanejutro kochaniutkie wizyta u gin, nie wiem czy ona moze zrobic mi bete, nie znam sie jeszcze na tych sprawach. Ide po witaminy glownie, a test pewnie kupie w drodze powrotnej
Little Frog, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
To ja czekam na wynik tego testu z niecierpliwością
Wypadałoby, żeby się któraś w końcu wybiła i zapoczątkowała zielone kropeczkiPrzecież już 1/4 miesiąca za nami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 15:33
Misty87, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość