Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama bym chciala juz wiedziec, bo najgorsza niepewnosc. Swoja droga moze moja @ wystraszyla sie, ze jest niemile widziana i troche mi porobi na zlosc, spozniajac sie kilka dni! Co sie u mnie nie zdarza nigdy...!
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Sama bym chciala juz wiedziec, bo najgorsza niepewnosc. Swoja droga moze moja @ wystraszyla sie, ze jest niemile widziana i troche mi porobi na zlosc, spozniajac sie kilka dni! Co sie u mnie nie zdarza nigdy...!
czarna164 wrote:A wiecie może cos na temat skrócenia cyklu po cast..gnusie??Misty87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja uciekam, nie chcecie dzis ze mna gadac
Ide sie ogarnac, zrobic devolaje, na powitanie
A co to? FOCH?
Czarna, ja niestety o Castagnusie nic nie wiem, ale jest wątek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/castagnus,59.htmlMisty87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Własnie wyhaczyłam tego posta
A co to? FOCH?
Czarna, ja niestety o Castagnusie nic nie wiem, ale jest wątek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/castagnus,59.htmlnic powaznego, nie nalezy sie niepokoic
-
Little Frog wrote:Misty, dotarł mężuś?
Powinien byc lada moment! Ale sie mu rzuce na szyje. Wczoraj sie go pytam, co chce na obiad, a on ze piersi... pytam czy z kurczakaa on, ze nie, Twoje haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 15:48
Macierzanka:), santoocha, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Juz niedlugo, coraz blizej
Powinien byc lada moment! Ale sie mu rzuce na szyje. Wczoraj sie go pytam, co chce na obiad, a on ze piersi... pytam czy z kurczakaa on, ze nie, Twoje haha
A to takie jednorazowe dłuższe rozstanie, czy częściej zdarzają mu się dłuższe wyjazdy?
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Misty a w jakim rejonie Niemiec mieszkasz? co masz za większe miasto blisko?
ja mam często rację a test trzeba było kupićgin może Cię zbadać i powiedzieć, że macica powiększona i co tam on jeszcze czuje - coś tam czują Ci szperacze
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Zabko, nie zdarzaja sie takie wyjazdy, wiec nie jestesmy do tego przyzwyczajeni
ale juz go nie puszcze
Malinowa, mieszkamy dokladnie w Mönchengladbach, 30km od Düsseldorf
Co do mojej gin, to absolutnie nie powiem na nia zlego slowajest jedyna ... najlepsza
przemila, przedelikatna, przekochana! Zycze kazdej z Was takiego lekarza
Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:A gdziez tam
Macierzanko, jak u Ciebie dzien mija?
Mam jeszcze w planie spacer z mężusiem, bo się trochę wypogodziło -
Misty87 wrote:Juz niedlugo, coraz blizej
-
Ja niestety nie mam co liczyc na spacery z moim mezem, bo robi od grudnia od pon do pon po 12h...
Ale racja, trzeba isc korzystac z pogody!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 15:59
-
karmela85 wrote:Zaglądam Macierzanko codziennie ale za szybko piszecie i nie nadążam, żeby się wbić z czymś
I chyba wstrzymam się z testowaniem, na razie czekam na @.
spokojnie
Leci, ale damy radę!
Wykres masz ładny, więc jakby co to czekam na wieśći!