Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej Macierzanka nie wiesz co to FOCH? kurcze nie wiem czy moge top wytlumaczyc hehe zaczyna sie fachowe obciaganie ch...
tylko sie nie urazac hehe
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Przy swietle ksiezyca ja z checia... ale z moim spiochem? Chyba, ze zaczne wstawac tak jak on po 4 i moze sie jeszcze na ksiezyc zalapiemy
Ej ej od moich cycuszkow to wiecie...
Tylko bola... wiec chyba nie bedzie zbytniego przytulanka. -
Little Frog wrote:Klepane, ściskane, szczypane
Ojjjj, będzie się działo
Może nawet udka schrupie
Kaska, ja slyszalam o fochuLittle Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
JA jak sama zjeżdżam do Polski i wracam po tygodniu lub dwóch, to w jego oczach widać taką radość
A do tego jest taki kochany
Hehehe, później wraca codzienność (nie piszę, że zła, ale odbiega od dnia mojego powrotu). Czasami to aż warto się na chwilę rozstać, że by coś takiego poczuć
Misty87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
To norma, ze ludzie sie po prostu przyzwyczajaja do siebie i nie jest tak, jak na pierwszych randkach, mega wielkie cmy w brzuchu
ale to uczucie jest nieporownywalne z zadnym innym!
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:JA jak sama zjeżdżam do Polski i wracam po tygodniu lub dwóch, to w jego oczach widać taką radość
A do tego jest taki kochany
Hehehe, później wraca codzienność (nie piszę, że zła, ale odbiega od dnia mojego powrotu). Czasami to aż warto się na chwilę rozstać, że by coś takiego poczuć
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My mieszkamy ze sobą rok ale codziennie muszę się czasami odpędzać od R. Zaczyna się rano, wtedy nie daje mi się spokojnie ubrać a później jak wracamy z pracy powtórka:) I tak codziennie. W sumie to słodkie, że dalej tak ma mimo codzienności:)
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Czyli takie rozłąki mają swoje plusy i to spore! 2 miesiące to dużo....ja nawet jak na tydzień zjadę i mam milion spraw do załatwienia to i tak tęsknię, ale watro troszkę pocierpieć