Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:dziewczyny, a castagnus przypadkiem nie reguluje prolaktyny? Bo też iedyś podczytywałam o tym jak się dowiedziałam o swojej hiperprolaktynemii.
A bierzecie to na własna rękę, czy lekarz Wam zalecił?
Ja dostałam na to bromergon i jest super. PMSa też juz nie mam, przynajmniej nie takiego jak kiedyś. Bez kija lepiej było do mnie nie podchodzić -
Kasieńka, wpisałam
A co do tematu, to moja ex-przyjaciółka też zawsze miała chłopaków na pęczki, ja nie. Byłam bardzo ostrożna, choć od zawsze wolałam się otaczać kolegamiDogadywałam się z nimi. Byłam zawsze taką ciocią dobra rada
A ją zawsze wyciągałam z opresji, a potem jeżeli była wpadka, to wszystko zrzucała na mnie... a ja brałam to na klatę.
Ale nie powiem, jest żal...tyle lat...
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:dziewczyny, a castagnus przypadkiem nie reguluje prolaktyny? Bo też iedyś podczytywałam o tym jak się dowiedziałam o swojej hiperprolaktynemii.
A bierzecie to na własna rękę, czy lekarz Wam zalecił?
Ja dostałam na to bromergon i jest super. PMSa też juz nie mam, przynajmniej nie takiego jak kiedyś. Bez kija lepiej było do mnie nie podchodzić
Mi lekarz gin przepisał w PL. Zanim zaczęłam brać, przeczytałam jeszcze ulotkę. Obniża poziom prolaktyny, jeżeli jest delikatnie podwyższona i pomaga na niewydolność ciałka żółtego.
To lek ziołowy więc zaszkodzić nie zaszkodzija jestem zadowolona i jak będzie trzeba to kolejne 3 opakowania będę brać.
czarna164, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Macierzanka a ten bromergon to na receptę?
Mnie się nic nie dzieje, łykam jak drażetki.
Ja zanim zaczęłam kurację to przejrzałam wszystkie mozliwe fora i miałam już kupować castagnus, bo go polecały właśnie dziewczyny, które źle reagowały na bromek.
Ania najważniejsze, że pomaga, co byśmy ne brały
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Odespałam nockę, testy rozwiązane, ale szału nie ma
tak się boję jutrzejszego dnia, że szok.
Test oczywiście do przewidzenia był .... JEDNA KRECHAjuż nawet beczeć nie mam siły. Jeszcze jak jutro nie zdam teorii to w ogóle pod koła tira się rzucę wracając z WORDu. Akurat taka ulica, że tirów mnogo.
Może zaglądnę tak o 20 i nadrobię.
PA :* -
hmmm a co sie dzieje z Fidelissa?? moze dlatego nie chce ruszyc ten luty na zielono bo naszej czarodziejki niema??
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sara, ja też przytulam!
Właśnie gdzie Fidelissa?
Gdzie w ogóle są dziewczyny niektóre?
Lucy? Anka10222? Milcia? Wirbażka? Anja89? Driada?
Monika DM? Już po urlopie? i inne, wszytskich nie spamiętałam
Jak tam czuje się Patu, burzaZpiorunami? To też nasze mamusie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 20:15
-
hej dziewczynki
Ja tez mam identycznie jak ty Macierzanko hehe tez mam zawsze przed okresem ochote na slodkie
A i bagietka tez sie chetnie podziele hehe przesylam wirtolotemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:55
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️