Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Czyli takie rozłąki mają swoje plusy i to spore! 2 miesiące to dużo....ja nawet jak na tydzień zjadę i mam milion spraw do załatwienia to i tak tęsknię, ale watro troszkę pocierpiećDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:masz racje Lena w dzisiejszych czasach naprawde ciezko zaufak komus...jednak jakas czesc mnie chce ufac innym...dlkugo to u mnie trwa zanim sie przed kims otworze i jak sie zawiode na osobie to juz nie odzyska u mnie zaufaja...za duzo razy dawalam szanse...teraz bardzo ostroznie dobieram sobie znajomych ale sa jeszcze ludzie ktorym warto zaufac
Natomiast moja rzekoma przyjaciółka, którą miałam całe życie, zerwała ze mną kontakt w momencie, kiedy zaczęło się jej lepiej powodzić i już nie potrzebowała takiej osoby jak ja do towarzystwa. Po prawie 25 latach znajomości!
I to jest święta prawda, że po pierwsze ludzi łączą interesy, a po drugie status społeczny... -
nick nieaktualnyczarna164 wrote:A wiecie może cos na temat skrócenia cyklu po cast..gnusie??
Ja jestem po 3 opakowaniu. Właśnie dzisiaj skończyłam. Poprzednie 2 cykle z nim miałam jak w zegarku (34 dni) i @ przychodziła na czas. Skrócił mi fazę lutealną z 18 do 15 dni (owulkę miałam wcześniej) i zlikwidował plamienia przed @. Nic poza tym. -
Macierzanka:) wrote:Ja mam takich ludzi, którym ufam, ale znamy się jak łyse konie i wiemy o sobie <prawie> wszystko
Natomiast moja rzekoma przyjaciółka, którą miałam całe życie, zerwała ze mną kontakt w momencie, kiedy zaczęło się jej lepiej powodzić i już nie potrzebowała takiej osoby jak ja do towarzystwa. Po prawie 25 latach znajomości!
I to jest święta prawda, że po pierwsze ludzi łączą interesy, a po drugie status społeczny...
powiem tak ze wszycy mi mowili ze ona mnie wykorzystuje a ja zawsze sie wsciekalam jak tak gadali ale teraz po jakim czasie mieli troche racji..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
karmela85 wrote:My mieszkamy ze sobą rok ale codziennie muszę się czasami odpędzać od R. Zaczyna się rano, wtedy nie daje mi się spokojnie ubrać a później jak wracamy z pracy powtórka:) I tak codziennie. W sumie to słodkie, że dalej tak ma mimo codzienności:)
Ja też się nie mogę nadziwić, że codzienność nie przeszkadza nam w tym co jet między namichoć wiadomo... jak wszędzie różnie to bywa.
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ja jestem po 3 opakowaniu. Właśnie dzisiaj skończyłam. Poprzednie 2 cykle z nim miałam jak w zegarku (34 dni) i @ przychodziła na czas. Skrócił mi fazę lutealną z 18 do 15 dni (owulkę miałam wcześniej) i zlikwidował plamienia przed @. Nic poza tym.
Takze nie wiem jak by to było gdybym go nie zaczęła brać,ale myslę ze to była dobra decyzja zeby brac cast.
A wczesniejsze jakie miałas cykle przed cast? -
Kaśka28 wrote:powiem tak ze wszycy mi mowili ze ona mnie wykorzystuje a ja zawsze sie wsciekalam jak tak gadali ale teraz po jakim czasie mieli troche racji..
i jest bardzo daleko, ale od ponad 5v lat zero kontaktu. Przestała dzwonić, odpisywac na moje liczne sms i maile... no cóż, czas skutecznie weryfikuje znajomości
-
Macierzanka:) wrote:No to u mnie bardzo podobnie... teraz dopiero widzę, co ona ze mną robiła...
i jest bardzo daleko, ale od ponad 5v lat zero kontaktu. Przestała dzwonić, odpisywac na moje liczne sms i maile... no cóż, czas skutecznie weryfikuje znajomościDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:U mnie chyba miała pozytywny wpływ.W sumie zaczełam go brać w 25 dc a 49dc dostałam @.No i wkońcu pojawił się ładny pęcherzyk
Takze nie wiem jak by to było gdybym go nie zaczęła brać,ale myslę ze to była dobra decyzja zeby brac cast.
A wczesniejsze jakie miałas cykle przed cast?
Zazwyczaj 36-38 dniowe, ale zdarzało się tak, że ponad 14 dni mi się @ spóźniała bez powodu. Z castagnusem dostaję idealnie. Myślę, że zrobię miesiąc przerwy i jeszcze powtórzę kurację
PMS też jest mniej dokuczliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 17:01
-
Macierzanka jakbys mogla mnie dopisac do listy testujacych hehe ja tez na marzec juz bym sie lapala niby ostatniego lutego mam miec @ ale dam jej 1-2 dni spoznienia i wpisz mnie prosze na 2.03 ok?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Zazwyczaj 36-38 dniowe, ale zdarzało się tak, że ponad 14 dni mi się @ spóźniała bez powodu. Z castagnusem dostaję idealnie. Myślę, że zrobię miesiąc przerwy i jeszcze powtórzę kurację
PMS też jest mniej dokuczliwy. -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Zazwyczaj 36-38 dniowe, ale zdarzało się tak, że ponad 14 dni mi się @ spóźniała bez powodu. Z castagnusem dostaję idealnie. Myślę, że zrobię miesiąc przerwy i jeszcze powtórzę kurację
PMS też jest mniej dokuczliwy.
A bierzecie to na własna rękę, czy lekarz Wam zalecił?
Ja dostałam na to bromergon i jest super. PMSa też juz nie mam, przynajmniej nie takiego jak kiedyś. Bez kija lepiej było do mnie nie podchodzić -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Trzymam kciuki
Może też się zdarzyć, że całkowicie rozreguluje, żeby później unormować, więc się nie zrażaj po 1 czy 2 opakowaniu.Ania07 lubi tę wiadomość