Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana ale tylko na chwile nas opuscisz? nie opuszczaj nas na dluzej...jak ci nie bedzie chcial dac lapka to go wyrwij albo zabierz jak bedzie szedl siku kiedys musi
Zastanawiałam się nad zakupem tableta, zawsze to jakieś wyjście z sytuacji,
ale na takiego lepszego nie mam kasy a badziewia nie opłaca się .. -
Kaśka28 wrote:hmm ciezko nam cos doradzac bo nie udostepnilas wykresu...prowadzisz wykres?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Lena87 wrote:Zastanawiałam się nad zakupem tableta, zawsze to jakieś wyjście z sytuacji,
ale na takiego lepszego nie mam kasy a badziewia nie opłaca się ..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Zastanawiałam się nad zakupem tableta, zawsze to jakieś wyjście z sytuacji,
ale na takiego lepszego nie mam kasy a badziewia nie opłaca się ..
Jedyne wyjscie zabrac lapka heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hmmm ja kiedys tez chcialam tableta ale jakos mi sie odwidzialo...nie znam sie na tych nowosciach technicznych wiec nie potrafie doradzic nic w tej sprawie...
Jedyne wyjscie zabrac lapka heheW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:ja mam kota adoptowanego ze schroniska dorosłego przygarnęłamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
kurczę wogle wkurza mnie takie postępowanie ludzi! jak zwierzę malutkie to fajnie a jak podrośnie to co tam wyrzucimy normalnie udusiłabym za takie coś. a najbardziej bulwersuje mnie przywiązywanie np psa do drzewa w lesie przecież ten pies jak nikt go nie znajdzie to jest skazany na śmierćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:kurczę wogle wkurza mnie takie postępowanie ludzi! jak zwierzę malutkie to fajnie a jak podrośnie to co tam wyrzucimy normalnie udusiłabym za takie coś. a najbardziej bulwersuje mnie przywiązywanie np psa do drzewa w lesie przecież ten pies jak nikt go nie znajdzie to jest skazany na śmierć
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej, wróciłam
Męża obudziłam tradycyjnie, teściowa wróciła z kościoła i zaczęli nam przyłazić z teściem na zmianę do sypialni i nas budzić
O namiętnej pobudce musiałam zapomnieć.
Może wieczorem nadrobimy o ile krew mnie nie zaleje...
Wstawiłam karkówkę do pieczenia i mam chwilę luzu. Zaczęło wychodzić słońce, zapachniało wiosną.
I z tej okazji pieprznęłam sobie taką tapetę na pulpit:
I mam wiosnę, o!Ewelina23, Little Frog, Kasiula09, Misty87, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny:)
Tak sobie czasem czytam i "namówiłyście" mnie na mierzenie temperaturyjednak hmm troche zgłupiałam, od owulacji mam dość wysoka 36,9-37,1 , a dzisiaj (5-6 dni po owu) spadła aż do 36,6 jak to możliwe?... brzuch mnie boli ale tak jak na @ ,jajniki raczej nie...
No kochana musze ci powiedziec ze sobie godziny wybierasz do pomiaru rozne na dodatku godzine 22 . Temperature mierzy sie rano przed wstaniem z lozka ta tempke co masz na wykresie sie nie liczy .
Jesli sie chce mierzyc tempke i namowilysmy cie na tempke to i powinnas przeczytac ze mierzy sie ja o jednej godzinie przed wstaniem z lozka
powodzenia