Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Kasiula09 - Dzisiaj rano właśnie było 36,6 i później bliżej pory z wykresu tyle samo, więc dlatego się zdziwiłam. Jeszcze tydzień i oby @ nie było
Landryneczka trzymam kciuki,widziałam wykres
Kaśka28 tak właśnie zrobie
Lena87 obyś miała rację z tym zagnieżdżaniem
Postaraj sie zmierzyć tempke o tej samej porze to wtedy bedziesz wiedziała dokłądniej jakie masz tempkiPowodzenia
-
Lena87 wrote:Ja dodaję siemię lniane w ziarenkach do chleba
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Dzięki:) a jak to siemię spożywać
cykl głupich pytań zaczynam:D
ale ja tego nie biore
a i kto pyta nie bladzii niema glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi
Magdas, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Witajcie dziewczynki
Nie mogłam wczesniej pisać bo tłukłam kotlety i od czasu do czasu podczytuję.
Kochana ja mam siemię lniane w ziarenkach i zalewam to wrzątkiem, i zaparzam tak długo aż ziarenka napęcznieją. Piję tylko ten płyn a ziarenka wyrzucam. Piję raz dziennie. Czytałam że mielony jest lepszy do zaparzania.
Miłej niedzieliLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Witajcie dziewczynki
Nie mogłam wczesniej pisać bo tłukłam kotlety i od czasu do czasu podczytuję.
Kochana ja mam siemię lniane w ziarenkach i zalewam to wrzątkiem, i zaparzam tak długo aż ziarenka napęcznieją. Piję tylko ten płyn a ziarenka wyrzucam. Piję raz dziennie. Czytałam że mielony jest lepszy do zaparzania.
Miłej niedzieli
Ja tak samo jak Laura, zalewam i piję bez ziarenekLena87, Magdas, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny a czy takie siemię można brać http://sklep.sante.pl/pl/p/Siemie-lniane-400g/28 i jak je spożywać ?
ja nie wiedzialam nawet ze jest mielony
Kiedys siemie wzielam do przedszkola i dzieciaki kleily klejem na kartke i sypaly na to te ziarenka piekne obrazki wychodzily:DLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:to czyli muszę zwrócić uwagę zapewne je widziałam gdzieś przypadkiem:D
Dokładnie
Bądź po prostu zapytaj się czy mająszybciej będzie
Kaśka28 wrote:Wlasnie wyzej podalysmy sposoby spozywania siemia i to wlasnie taki w ziarenkachja nie wiedzialam nawet ze jest mielony
Kiedys siemie wzielam do przedszkola i dzieciaki kleily klejem na kartke i sypaly na to te ziarenka piekne obrazki wychodzily:D
Sama też możesz go sobie zmielić
A co do obrazków wyobraziłam sobie piękną sowęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 12:33
-
o widzę jeszcze wit B6 często chyba przejdę się do apteki po jakiś zestaw witamin:) o albo gin wypytam co brać żeby sobie pomóc:)
Lena87, dżona lubią tę wiadomość
No ja robilam z dzieciakami jezyka, wiewiorke i bombki choinkowe pieknie to wychodzi sowe tez musze zrobic hehe
Lena87, Magdas lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️