Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też całe życie w bloku. Moja sąsiadka o 23 robiła pranie a o 6 rano w niedzielę tłukła kotlety, a talerzy nie potrafiła normalnie położyć na suszarce tylko nimi rzucała. Masakra..
A jeszcze mają walniętego psa, że cały czas szczeka.Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:ja wcześniej mieszkałam przy dość ruchliwej ulicy blisko barów w weekend to była masakra. Ale teraz mieszkamy w miasto-wsi:D i tu jest spokój na poaczątku to aż w uszach cisza dźwięczała:)
..
ale powiem Ci wszystkiego są plusy i minusy .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeglądam sobie wykresy ciążowe i doszłam do jakże mądrego wniosku,że każdy organizm inaczej reaguje:) kurcze mogłoby to być wszystko prostsze:D
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Masz z jednym po przecinku to tez niewiesz czy ona nie poszla w gore delikatnie spokojnie ja ci mowie ze jutro albo pojutrze odbije tempka moze odbic nawet po owulce
Mam rtęciowy. Wcześniej elektroniczny, ale duże różnice w tempce były.
Obyś miała rację
A w ogóle co jest przyczyną późnych owulacji? W ogóle gdzieś wyczytałam na necie, że to źle jak się takie ma .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Mam rtęciowy. Wcześniej elektroniczny, ale duże różnice w tempce były.
Obyś miała rację
A w ogóle co jest przyczyną późnych owulacji? W ogóle gdzieś wyczytałam na necie, że to źle jak się takie ma ..
Lece buzka :* -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Mam rtęciowy. Wcześniej elektroniczny, ale duże różnice w tempce były.
Obyś miała rację
A w ogóle co jest przyczyną późnych owulacji? W ogóle gdzieś wyczytałam na necie, że to źle jak się takie ma ..
Na początku też takim mierzyłam ale po 2 dniach dałam sobie spokój.
Zamówiłam sobie MicroLife w aptece ..
Temperaturę mierzy dobrze, kilka razy próbowałam mierzyć jeszcze raz i zawsze ta sama temperaturka wychodziła .Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:To znowu ja poszłam na domek
..
ale powiem Ci wszystkiego są plusy i minusy ..Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja cale zycie mieszkalam w domu jednoroidzinnym ale 3-pokoleniowym hehe babcia dziadek ciocia i nasza rodzinka takze duzo osob a po slubie w bloku na mieszkaniu na poczatku w kawalerce teraz juz na swoim malutkim 2-pokojowym i jakos sie przyzwyczailam ale chetnie bym wrocila do domu zogrodem gdzie mozna kawke w lecie wypic na chustawce albo grila miec gdzie zrobic hehe ale tu tez nie jest zle na sasiadow nie narzekam narazie chociaz za sciana 2letnie blizniaki i daja tej swojej mamie popalkic mnie az tak to nie rusza i nie przeszkadza pewnie z racji zawodu
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Na początku też takim mierzyłam ale po 2 dniach dałam sobie spokój.
Zamówiłam sobie MicroLife w aptece ..
Temperaturę mierzy dobrze, kilka razy próbowałam mierzyć jeszcze raz i zawsze ta sama temperaturka wychodziła .
Ooo to chyba będę musiała zainwestowaćLena87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Chodzilam do takiego ciapatego gina pytal si ile sie staramy i wogole czy mam jakies badania porobione mowie mu ze nie mam . No ale wykryl u mnie torbiel i polip dal mi tabletki na wywolanie @ i kazal przyjsc 5dni po @ . no poszlam jak mi kazal powiedzial mi ze torbiel sie wchlonol a polip jest ale on nie przeszkadza w zajsciu w ciaze . Na sam koniec mi powiedzial ze martwi go moja ilosc pecherzykow na jajnikach . Nie dal mi dosc do slowa caly czas mi przerywal a robiac usg powinien stwierdzic co to jest . No i co wizyta wychodzilam z placzem wystraszona .
Tydzien pozniej poszlam do nowego gina zrobil mi usg zapytal sie mnie gdzie byl ten polip bo on tam nic nie widzi . Po zrobienu usg powiedzial mi ze mam pecherzyki torbielowe ze moga mi sie robic torbiele bo nie dochodzi do owulacji i pecherzyki rosna .
Na pierwszej wizycie zrobil mi wszystkie badania kazal mi zadzwonic tydzien pozniej po wyniki i umnowic sie na wizyte umowilam sie dal mi clo po pierwszym cyklu clo udalo sie .
Jak bylam ostatnio mu dziekowalam i mowie mu zeby nieon dalej bysmy sie starali a on do mnie nie dzieki mnie tylko dzieki M . No ale gdyby nie dal mi tych tabletek to pewnie bym nie miala owulki co cykl i musiala bym sie leczyc z torbieli pewnie co jakis czasU mnie w sumie bylo podobnie jeden gin stwierdzil policystyczne jajniki, ze bede starac sie dlugo ale jestem mloda to mam czas i dal na wyregulowanie cyklow duphaston ale nie wzielam, fakt faktem wykupilam, 100 w plecy
ale nei wzielam zmienilam lekarza, na peirwszej wizycie skierowanie na badania hormonalne,nic nie widzial zadnch torbieli. Bylam z wynikami powiedzial ze wyniki bardzo dobre ale przy usg nie zobaczyl oecherzyka dominujacego byc moze bylo za wczas a byl to 11 dc a ja mam dlugie cykle okolo 35 dni, przepisal suplement inofolic, mam przyjsc w 15 dniu cyklu zobaczy czy pecherzyki rosna co i jak razem z wynikami meza i wtedy powie co dalej czy bedziemy stymulowac cykl. Dodal mi nadziei
-
Lena87 wrote:Dziś żeby się dobić też tam siedziałam ..
Od rana użalam się nad sobąjuż myślałam,że @ się zacznie i będę miała jasną sytuację a to tylko lekkie plamienie i tyle i dalej nie wiem na czym stoję aż się boję się środy
Lena87 wrote:Dziś żeby się dobić też tam siedziałam ..
Od rana użalam się nad sobąAnia07, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny