Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Pojechałabym w jakieś ciepłe miejsce na tydzień! Nie odbierać telefonów,nie myśleć. Marzenie....
Lena, ale to nie o to chodzi czy w salonie masz dużo miejsca, tylko kto opuszcza sypialnię
To co, kopiemy, czy im odpuszczemy i zaciążamy?
Zaciążajcie, ja się nie obrażę!santoocha, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Pojechałabym w jakieś ciepłe miejsce na tydzień! Nie odbierać telefonów,nie myśleć. Marzenie....
Lena, ale to nie o to chodzi czy w salonie masz dużo miejsca, tylko kto opuszcza sypialnię
To co, kopiemy, czy im odpuszczemy i zaciążamy?
Wiesz, że o Tym samym pomyślałam sobie ..
że nic nie poprawiło by Mi humorku jak wczasy za granicą
W salonie mam tv i laptopa a z racji że w nocy często nie mogę zasnąć to mam okazję pooglądać bądź po necie pobuszować
Jak przyjdzie @ to skopiemy dupki , a potem działamy dalej
Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:W końcu wyspana
Piękna pogoda za oknem i trzeba będzie wykorzystać. Może jakiś spacer albo wypad na lody do kawiarenki
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Oooooooo.....jak mi się coś takiego marzy!! U mnie słoneczko pięknie świeciło jeszcze godzinę temu, a teraz to ślad zaginął po błękitnym niebie...
Ja podejrzewam, że u nas też długo nie poświeci. Mieszkamy przy morzu, więc tutaj pogoda typowo angielska.
A jak tam ryż Ci wyszedł?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Chętnie poczytam
Ja też zmieniłam gina i zobaczymy co z tego bedzie
Tydzien pozniej poszlam do nowego gina zrobil mi usg zapytal sie mnie gdzie byl ten polip bo on tam nic nie widzi . Po zrobienu usg powiedzial mi ze mam pecherzyki torbielowe ze moga mi sie robic torbiele bo nie dochodzi do owulacji i pecherzyki rosna .
Na pierwszej wizycie zrobil mi wszystkie badania kazal mi zadzwonic tydzien pozniej po wyniki i umnowic sie na wizyte umowilam sie dal mi clo po pierwszym cyklu clo udalo sie .
Jak bylam ostatnio mu dziekowalam i mowie mu zeby nieon dalej bysmy sie starali a on do mnie nie dzieki mnie tylko dzieki M . No ale gdyby nie dal mi tych tabletek to pewnie bym nie miala owulki co cykl i musiala bym sie leczyc z torbieli pewnie co jakis czasMacierzanka:) lubi tę wiadomość