Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Moja za to jak się uprze, to utrzymuje się na jednym poziomie ;]
Hej Kasiula! Wzajemnie!Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja na chwilke bo zaraz do kosciolka sie zbieram
Lena87 wrote:Nie chce od niejwolę nowy
..
Jak patrzę na moją roczną kabinę to woła ona o pomstę do nieba
A wyszorować się jej nie da .. bo twarda woda jest i kamień osiada a przy tym w rogu wanny pomarańczowa się zrobiła bo lekką krzywiznę w domu mamy i woda tam stoia sprobuj srodek megilio(taki zółty) albo mialam jeszcze jeden i byl super jak przypomne sobie nazwe to ci podam bo naprwde skuteczny do tego byl
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sara trzymam kciuki za ciebie mam nadzieje ze w koncu pojawi sie pierwsza zielona lutoa kropeczka potem juz poleci
mam nadzieje
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej dziewczynki ja na chwilke bo zaraz do kosciolka sie zbieram
Kocana ja tez mam strasznie twarda wode i tez mam problem z kabina prysznicowa mimo ze prawie nowaa sprobuj srodek megilio(taki zółty) albo mialam jeszcze jeden i byl super jak przypomne sobie nazwe to ci podam bo naprwde skuteczny do tego byl
Powiem Ci aż Mi wstyd jak gości mam ...
a ta kabina taka zasyfiona
Chyba się skuszę na tego mopa, akurat 300 zł mam z urodzin. -
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:Cześć dziewczyny,
Czytam Was i zaczęłam się teraz też zastanawiać, czy nie wymienić termometru, bo mam z jednym miejscem po przecinku. Jeśli się w tym miesiącu nie uda to tak zrobię
Jest o wiele lepszy,ja po 2 dniach mierzenia szklanym zrezygnowałam ..
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Sara, przybywaj z dobra nowina!
Mnie dzis meczy ta potworna opryszczka, a boli...!
Temp pieknie w gore
@ powinna byla dzis z rana zawitac, jak to ma w zwyczaju, a jakos jej nie czuje. Objawy dziwne, bo mam je od 3 dni kazdego wieczoru, rano nic...
Wykresy sa niesamowite, ja juz przegladalam kilka dni temu i uwierzyc nie moglamale pocieszaja.
Moj Lemon tez na zewnatrz nie za bardzo slucha, a w domku to psina grzeczniutka
Niedlugo minie rok jak poprzedni domownik od nas odszedl. Dobermanka, prawie 10 lat, rak sledziony, potem usunieta, ale serduszko nie wytrzymalo, byly przerzuty...
Lena, jak sytuacja na froncie? Rozmawiacie?Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny