Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja co jakiś czas robię selekcję wśród znajomych chociaż mieszkam w tym samym miejscu już 11 lat... Mam 2 przyjaciółki z którymi rozmawiam na tematy związane ze staraniami o dzidzie, jedna z nich to matka niepełnosprawnej dziewczynki a druga wyzwolona singielka i u obu znajduję wsparcie:)
Cieszię sie że Was odnalazłam bo i Wy dodajecie mi otuchy :* Lecę na trening:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:Lecę do domu, właśnie kończę pracę, choć nie jestem tu długo, bardzo mi wszystkie pomagacie, cierpliwie odpowiedacie na pytania, nawet te głupie. DZIĘKUJĘ ZE JESTEŚCIE na pewno jeszcze będę się oddzywać.
-
agatasssss wrote:Lecę do domu, właśnie kończę pracę, choć nie jestem tu długo, bardzo mi wszystkie pomagacie, cierpliwie odpowiedacie na pytania, nawet te głupie. DZIĘKUJĘ ZE JESTEŚCIE na pewno jeszcze będę się oddzywać.
pozdrawiamy i miłęgo popołudnia życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzychodzi blondynka do lekarza...
B: Panie doktorze jestem w 3-cim miesiącu ciąży, a brzucha nie widać
L: A jadła pani mandarynki?
B: Nie, a trzeba?
L: No trzeba, niech pani je mandarynki i przyjdzie za 3 miesiące
ZA 3 MIESIĄCE...
B: Panie doktorze jestem w 6-tym miesiącu ciąży, a brzucha nie widać
L: Jadła pani mandarynki?
B: Tak
L: A jadła pani banany?
L: No trzeba, niech pani je banany i przyjdzie za 3 miesiące
ZA 3 MIESIĄCE...
B: Panie doktorze jestem w 9-tym miesiącu ciąży, a brzucha nie widać
L: Jadła pani mandaryni i banany?
B: Tak
L: A spała pani z facetem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam o 13 37* ogólnie to kiepsko się czuję...pewnie mnie jakieś przeziębienie zbiera, bo mąż był chory i musiał mnie zarazić...Myślę, że swoje testowanie przesunę na sobotę. Jutro powinna przyjść @, więc dam jej jeszcze cały dzień, a jak się nie zjawi, to zatestuję w sobotę rano
-
nick nieaktualny