Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a ja jakoś nie mam objawów. czasem mie coś pociągnie, zakłuje. ostatnio bolało jak na @ ale dzis ie .. no może rano troszke .. i jajiki kilka dni temu mocniej ale dzis tez juz nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie .. czy moge w pt w dzien testowania zebrać mocz do kubeczka a mocz i zrobic test po 2 godzinach.. bo mąz dopiero ok 9 wróci rano z pracy i chcemy rano zrobic test a tyle bez siku nie wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie .. czy moge w pt w dzien testowania zebrać mocz do kubeczka a mocz i zrobic test po 2 godzinach.. bo mąz dopiero ok 9 wróci rano z pracy i chcemy rano zrobic test a tyle bez siku nie wytrzymam
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie .. czy moge w pt w dzien testowania zebrać mocz do kubeczka a mocz i zrobic test po 2 godzinach.. bo mąz dopiero ok 9 wróci rano z pracy i chcemy rano zrobic test a tyle bez siku nie wytrzymam
tak tez można
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja slyszalam ze tak nie mozna bo moze wyjsc falszywy wynik no ale moze mam zle informacjie
-
nick nieaktualny