Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mam wku...rwę!!!Koleżanka z pracy,ta z ktora pracuje biurko w biurko była na skardze u dyrektora na mnie,że na L4 jestem.Śledzi mnie na FB-żałosne!!!A ja przecież miałam nogę w gipsie i nie mogłam chodzic do pracy.Nigdzie się nie ruszam z domu,żeby nie było.Co za sucz!!!Wracam w poniedziałek i robię pożądek!!Nie ma to jak lojalność.A najlepsze jest to,że jej przez 5 lat prawie wogóle nie było w pracy.Ciągle jakieś L4,albo opieki i ja nigdy nic nie mówiłam dyrowi.Ale miarka się przebrała!!!!!!!
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Ale mam wku...rwę!!!Koleżanka z pracy,ta z ktora pracuje biurko w biurko była na skardze u dyrektora na mnie,że na L4 jestem.Śledzi mnie na FB-żałosne!!!A ja przecież miałam nogę w gipsie i nie mogłam chodzic do pracy.Nigdzie się nie ruszam z domu,żeby nie było.Co za sucz!!!Wracam w poniedziałek i robię pożądek!!Nie ma to jak lojalność.A najlepsze jest to,że jej przez 5 lat prawie wogóle nie było w pracy.Ciągle jakieś L4,albo opieki i ja nigdy nic nie mówiłam dyrowi.Ale miarka się przebrała!!!!!!!
-
Nati89 wrote:U mnie srednio nie za dobrze się czuję, @ za tydzień oby nie przyszła
a Co u Ciebie?
trzymam kciuki, zeby jej nie bylo. Ja z niecierpliwoscia czekam na owu:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Lepiej by brzmiało wpsołpracownica, bo chyba już kolezanka niestety nie. Ehh ludzie nie mają swojego zycia, nie ważne jak maja ważne by ktoś miał gorzej .. niestety taka rzeczywistość.
-
Nati89 wrote:Lepiej by brzmiało wpsołpracownica, bo chyba już kolezanka niestety nie. Ehh ludzie nie mają swojego zycia, nie ważne jak maja ważne by ktoś miał gorzej .. niestety taka rzeczywistość.
Tak to jest w dzisiejszych czasach. Byleby komus świnie podłożyć..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Little Frog wrote:JA to niespecjalnie....coś tam mnie czasami ciągnie, a wczoraj jak miałam legginsy, to mnie gumeczka uwierała
Ale wg mnie takie objawy to żadne objawy
Pobolewa mnie dół brzucha od 3 dni i tyle
No i piersi, które mogą być równie dobrze objawem zbliżającej się @
Czyli w zasadzie nic...zwykłe objawy nadchodzącej @
-
Witam.Staram się z mężem o dzidziusia zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy jedna kreska jest ciemna a druga jaśniejsza . Czy to ciąża ?umówiłam się juz na wizyte u ginekologa bo przez telefon stwierdziła że jestem w ciąży .ale nie wytrzymam do czwartku.pomóżcie
Fidelissa lubi tę wiadomość
kasia -
kasia22 wrote:Witam.Staram się z mężem o dzidziusia zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy jedna kreska jest ciemna a druga jaśniejsza . Czy to ciąża ?umówiłam się juz na wizyte u ginekologa bo przez telefon stwierdziła że jestem w ciąży .ale nie wytrzymam do czwartku.pomóżcie
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
kasia22 wrote:Witam.Staram się z mężem o dzidziusia zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy jedna kreska jest ciemna a druga jaśniejsza . Czy to ciąża ?umówiłam się juz na wizyte u ginekologa bo przez telefon stwierdziła że jestem w ciąży .ale nie wytrzymam do czwartku.pomóżcie
Gratulacje
Macierzanka:) lubi tę wiadomość