Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Wam za mile slowa, na prawde jestescie fantastyczne :*
Mam termin kolejny do gin 20.02. Sie okaze...jutro zatestuje
Dzoana, do piatku nie wytrzymamale byloby pieknie
Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Dziekuje Wam za mile slowa, na prawde jestescie fantastyczne :*
Mam termin kolejny do gin 20.02. Sie okaze...jutro zatestuje
Dzoana, do piatku nie wytrzymamale byloby pieknie
Wiem ze czekanie jest teraz koszmarem największym, mi jak się na chwilę udało, to test dopiero wyszedł plusowy po tyg - w 22dpo, myslałam ze przez cały tydz oszaleje i ze znowu nie wiadomo ile na @ będe czekać a mam nieregularne cykle i często przedłużone się zdarzały, co nie musi wcale oznaczać ze tak będzie u Ciebie100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Masakra, normalnie nie widzialam jeszcze u siebie takich ilosci bialo-kremowego rozciagliwego sluzu...
Czy nasze mamusie moga powiedziec, jak to u nich bylo na poczatku w tej kwestii??
Czytalam na forum, ze dziewczyny, ktore zaszly, mialy kilka dni orzed spodziewana @ od okolo godz 18 przez cala noc dziwne skurcze macicy. Ja mam to samo. W dzien nic, lekko czasem ukluje jajnik przy kichnieciu czy kaszlu. A noca takie skurcze.
Tylko mi nie piszcie, ze sie nakrecam. Czysta ciekawoscprzedszkolanka:), Ewelina23, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja mialam bialy kremowy lekko rozciagajacy sie duzo go bylo terdz tez bez wkladki ani rusz . Przed @ mialam takie skurcze jak juz kladlam sie spac
Ewelina23, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
5.30...dziekuje bardzo!
Ja pewnie o 8 zmierze temp i polece robic tesciora.
Lena! Dajesz! Jutro Cie szperacz porucha, wiec moze sie pusciWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 16:17
Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Na Mnie się też czai @ ..
Mogła by już przyjść ..
Misty, jak nie zaciążyłaś to Cię w tyłek nakopię.
Jak wszystkie pozostałe, czekam tylko oficjalnie na krwawy potokMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:U mnie to samo. Szyjka się otworzyła, ból mocniejszy. A tej nie ma.
Misty, jak nie zaciążyłaś to Cię w tyłek nakopię.
Jak wszystkie pozostałe, czekam tylko oficjalnie na krwawy potok
A gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny??Little Frog, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala kopac. Swoja droga, jak nie jestem w ciazy, to stwierdze, ze jestem psychiczna i pojde sie leczyc na glowe, przez te objawy wszystkie
A gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny??
Chociaż wydaje mi się, że mogę trafić tam sama, bo przypuszczam, że Tobie się udało!!Taka kobieca intuicja
PS Nie zgadzam się na żadne kopniaki jak się nie sprawdzi...wystarczy, że Santoocha poluje już na mój tyłekMisty87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To się może spotkamy w psychiatryku. Ja przypuszczam, że za 2-3 dni będę już miała całą gamę objawów
Chociaż wydaje mi się, że mogę trafić tam sama, bo przypuszczam, że Tobie się udało!!Taka kobieca intuicja
PS Nie zgadzam się na żadne kopniaki jak się nie sprawdzi...wystarczy, że Santoocha poluje już na mój tyłek