Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Żabko a TY masz jakieś objawy ciążowe ?
Ale wg mnie takie objawy to żadne objawy
Pobolewa mnie dół brzucha od 3 dni i tyle
No i piersi, które mogą być równie dobrze objawem zbliżającej się @
Czyli w zasadzie nic...zwykłe objawy nadchodzącej @
-
Posprzątałam mieszkanko na błysk!
Normalnie podłogę całą na kolanach musiałam umyć, bo mam takiego kijowego mopa, że najchętniej odesłałabym go producentowi z kartką "Wbij se go do dupy!!".
A tak poza tym, to się obijam. A jak tam Ty, Misty? Mąż już pewnie ledwo dyszy:D:D
santoocha, Misty87, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Maz od godz chrapie! Zwloczylysmy go z kumpela od gina po zakupy, w dodatku bawil jej 1mc synka, nosil go dzielnie. Ale na sercu mi sie cieplo robilo, jak tak troskliwie wyciagal malego z auta
Little Frog, Ewelina23, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Maz od godz chrapie! Zwloczylysmy go z kumpela od gina po zakupy, w dodatku bawil jej 1mc synka, nosil go dzielnie. Ale na sercu mi sie cieplo robilo, jak tak troskliwie wyciagal malego z auta
Biedaczek aż padł...
santoocha lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ja mialam bialy kremowy lekko rozciagajacy sie duzo go bylo terdz tez bez wkladki ani rusz . Przed @ mialam takie skurcze jak juz kladlam sie spac
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Hej Nati, wszystko dobrze
A jak Tobie dzień mija?
-
santoocha wrote:Pryszcz mi wyskoczył- małpa coraz bliżej.
Siedzę i oglądam zlewy, umywalki, lodówki itp. Planuję powoli remont. Jakoś odrywa mnie to od myślenia o staraniach...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Nieźle, tyle, że nie czuje się najlepiej, mdli mnie, brzuch pobolewa.. chciałabym żeby juz było tydzień później .. chciałabym sie nie nakrecać .. ale to samo mi się nasuwa. A co do śluzu nie mam go zbyt dużo, ale jest białawo żółtawy .. przed @ zazwyczaj miałam taki beżowy. Zobaczymy co to będzie
-
Dokładanie ja też taka jestem. Pierwsze 2 cykle starań wydłużyły mi się do 42 dni.. wiec dla mnie chyba wiarygodniej bedzie testować po terminie nawet kilka dni w niedziele bedzie 35 dc wiec tez może poczekam do poneidziałku
Zobaczymy czy wcześniej nie przyjdzie @