Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Cześć dziewczyny
Ale ten luty pechowy dla nasU mnie raczej cykl bezowulacyjny. Tempka zamiast w górę to w dół. Normalnie krew mnie zalewa.
Ania07, dżona, Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Jestem!
Bylam u gin... nie widziala jeszcze nic, bo za wczesnie. Kupilam test, ale jak sie okazalo czulosc 25 wiec jak radzicie? Jestem jakies 13-14 dpo. Myslalam, zeby jutro rano zrobic. Jestem dziwnie spokojna, co ma byc to bedzie
Ale temp jest ladna, @ ani sladu, od 4 dni bole jajnikow, piersi.
Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Jestem!
Bylam u gin... nie widziala jeszcze nic, bo za wczesnie. Kupilam test, ale jak sie okazalo czulosc 25 wiec jak radzicie? Jestem jakies 13-14 dpo. Myslalam, zeby jutro rano zrobic. Jestem dziwnie spokojna, co ma byc to bedzie
Wiesz, jeżeli jesteś na tyle cierpliwa, to zrób jutro z porannego moczu. Najwyżej wszystkie tu popadamy z ciekawości!Hehehe, ale myślę, że już teraz powinien Ci wyjść. Ale nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 14:17
Ania07, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Jestem!
Jak ma coś wyjść to chyba wyjdzieMisty87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro zrobie ten, co mam. Jak nie wyjdzie to kupie mocniejszy
Santoocha tule mocno :*
Lena, masz Ty cierpliwosc kobieto! Jutro wizyta, wiec sie wszystkiego dowiesz
Zakupilam Femibion, zna ktoras z Was? Moja gin mi polecila... tam jest wszystko, kwas foliowy i kupa witamin.
santoocha, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Misty87 daj znać jutro jak będzie, myślę że coś się dzieje
Santoocha ja też dzisiaj 2 testy c. i owu i masakra..
Wczoraj ten owu miałam negatywny i niższą temp.(ale to dopiero 2 dzień mierzenia) a przed chwilą test POZYTYWNY i... zgłupiałam dlaczego...mam ten bobo test niebieski,niby po 2-3 dniach wykrywa ale nie wiem,jakoś tak wydaje mi się za szybko tydzień od baraszkowania...co o tym myślicie?
Dzisiaj okazało się że mam gronkowaca i silny antybiotyk (pod warunkiem że nie ciąża)... czekam... -
Ania07 wrote:Tylko, że śluz płodny się skończył więc nie wiem czy jest sens?
Mi to się wydaje ze ta temp to dobry objaw, mozesz dzis miec owulke, bo czesto tak jest, w ten dzien spada troszke a nastepnego dnia odbija mocniej :)wiele wykresów takich widziałam i zdarzało mi się samej tak mieć. Nie skreślaj jeszcze tego cyklu, trzymam kciuki za ciebie i te przypuszczenia
Ania07 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Jutro zrobie ten, co mam. Jak nie wyjdzie to kupie mocniejszy
Zakupilam Femibion, zna ktoras z Was? Moja gin mi polecila... tam jest wszystko, kwas foliowy i kupa witamin.
też będe czekac na wiesci - najlepiej pozytywnejak nie wyjdzie plus to się nie martw, natura moze ci chce prezent zrobic na walentego
wyobraz sobie ze cierpliwie czekasz do piątku, rano testujesz a tu 2 grube krechy
zyczę Ci tego
Femibion znam, fajny preparatdobry też jest Prenatal Classic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 14:33
santoocha, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."