Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Część Olu tez tak słyszałam:))
od ovulki zero alkoholu surowego mięsa jajek na miękko i serów plesniowych- w razie czego:))
jajek na miękko?? surowych tak, ale na miękkoa ja tak lubię...
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
santoocha wrote:Mi najbardziej żal serów pleśniowych... i wina.
Oj nic innego mi nie pozostało jak wypiąć dumnie cyce i dalej się starać
Dół mi znika, też chciałabym do Walentynek mieć spokój z @. -
kasia_czarna wrote:Ejjj w sumie nie taka @ zla bo jesli dzis dostalam to na walentynki juz sobie pojdzie... jupiiiiiii bede mogla troszke poszalec:) jak moj przyjedzie
na walentynki będziesz miała spokój, nie musiałaś długo czekać na @ a wręcz cię zaskoczyła i omineło cię niecierpliwe czekanie - przyjdzie nie przyjdzie- troche plusów się nazbierałoa jak Twój karczek? kupiłaś juz coś kojącego ból?
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:na walentynki będziesz miała spokój, nie musiałaś długo czekać na @ a wręcz cię zaskoczyła i omineło cię niecierpliwe czekanie - przyjdzie nie przyjdzie- troche plusów się nazbierało
a jak Twój karczek? kupiłaś juz coś kojącego ból?
ale ogolnie jakos mega pozytywnie dzis mysle i nawet nie mam zlego humoru szok... a jak u Ciebie lepiej juz humorek???
dżona lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:O, Dżona, Ty bierzesz wiesiołka! Ile mg masz w kaps i ile kaps dziennie połykasz?
Biorę Oeparol ten podstawowy /udało mi się kupić w dobrej cenie/, tam jest najwięcej na 1kaps /510mg/, biorę rano 3sz i wieczorem 2sztWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:50
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
kasia_czarna wrote:wczoraj na wieczorj plaster nakleiłam a pozniej przeczylalam ze nie mozna naklejac na noc hehe wiec na sile ogladalam tv przez 2h zeby troche podzialal a jak tylko zasypialam to go szybko zdarlam no dupaaa dzis nadal boli ale juz mniej wiec dzis pojde do apteki i cos jeszcze zakupie moze nowy i w pracy sobie przykleje i kumpela do pracy ma jakas masc mi przyniesc wiec oby pomoglo... bo nie ogarne bolu w 2 miejscach
ale ogolnie jakos mega pozytywnie dzis mysle i nawet nie mam zlego humoru szok... a jak u Ciebie lepiej juz humorek???
Mnie jak kiedyś tak bardzo bolało w tym drugim miejscu to na brzuch nakleiłam sobie plaster rozgrzewającyale taki węglowy, ten słabszy Pyralgina Termo i powiem ze nawet pomaga
tych cieniutkich nie polecam, chyba ze ktoś liczy na depilację jednocześnie, nie mówiąc o tym jak bardzo nagrzewa
u mnie już trochę lepiej z humorkiemnie rewelacja, ale ok, trzeba pomału to pchnąć do przodu i odpuścić trochę
dam radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:28
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
dżona wrote:Mnie jak kiedyś tak bardzo bolało w tym drugim miejscu to na brzuch nakleiłam sobie plaster rozgrzewający
ale taki węglowy, ten słabszy Pyralgina Termo i powiem ze nawet pomaga
tych cieniutkich nie polecam, chyba ze ktoś liczy na depilację jednocześnie, nie mówiąc o tym jak bardzo nagrzewa
u mnie już trochę lepiej z humorkiemnie rewelacja, ale ok, trzeba pomału to pchnąć do przodu i odpuścić trochę
dam radę
Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI Misty gdzieś zaginęła w akcji
..
a ja czuję po kościach, że @ jest za rogiem, zmuliło Mnie i te moje dziwne uczucie w brzuchu kiedy ma przyjść ..
Czekam aż poleje się wodospad niagara
Santocha mam pytanko do Ciebie :
Co roku o tej samej porze Mój psiak który siedzi przy budzie ( amstaf mieszany z labradorem ) ma problem z uszkami,
tak Go muchy atakują, że aż krew Mu leci.
Czy są może jakieś preparaty aby Mu nie dokuczały ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:49
-
kasia_czarna wrote:no wlasnie wczoraj w pracy mialam ten cienki i mnie tak palil ze musialam zerwac a wieczorem ten taki weglowy... ze niby pokruszone zelazko w srodku jest i on taki delikatny jest.. i chyba dzis go kupie i na dzien nakleje ... nio dokladnie glowa do gory.. ja smigam sie szykowac do pracy buzka
no to miłego dnia w pracy
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Lena87 wrote:Santocha mam pytanko do Ciebie :
Co roku o tej samej porze Mój psiak który siedzi przy budzie ( amstaf mieszany z labradorem ) ma problem z uszkami,
tak Go muchy atakują, że aż krew Mu leci.
Czy są może jakieś preparaty aby Mu nie dokuczały ?
Wiesz co, muchy raczej nie lecą do zdrowych uszu. Ile razy ludzie przychodzą mi z takim problemem (przeważnie bez psa, tylko po coś do odstraszenia much), to później okazuje się, że przyczyną jest zapalenie zewn. kanałów słuchowych.
Zacznij od porządnego wyczyszczenia uszu (fajnie działa borasol- w aptece za kilka zł, rozcieńczony w stosunku 1:10 z wodą). Wlewasz roztwór do ucha, masujesz dokładnie podstawę ucha tak żeby chlupotało, wycierasz nadmiar watą. Żadnego dłubania patyczkami do uszu.
Gorzej jeśli będzie jakieś poważniejsze zapalenie, albo grzybica, to bez wizyty u weta się nie obędzie.
Mam nadzieję że pomogłam -
nick nieaktualnysantoocha wrote:Wiesz co, muchy raczej nie lecą do zdrowych uszu. Ile razy ludzie przychodzą mi z takim problemem (przeważnie bez psa, tylko po coś do odstraszenia much), to później okazuje się, że przyczyną jest zapalenie zewn. kanałów słuchowych.
Zacznij od porządnego wyczyszczenia uszu (fajnie działa borasol- w aptece za kilka zł, rozcieńczony w stosunku 1:10 z wodą). Wlewasz roztwór do ucha, masujesz dokładnie podstawę ucha tak żeby chlupotało, wycierasz nadmiar watą. Żadnego dłubania patyczkami do uszu.
Gorzej jeśli będzie jakieś poważniejsze zapalenie, albo grzybica, to bez wizyty u weta się nie obędzie.
Mam nadzieję że pomogłam
Dziękuję Ci bardzobędę musiała spróbować za wczasu.
Póki jeszcze lato nie idzie , bo szkoda mi biedakaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny