Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
objawy to tylko ból od czasu do czasu podbrzusza ból piersi czeste bóle głowy i ostatnio ale to pod wieczor kręciło mi się w głowie
Zadzwoniłam do gin umówic sie na wizyte i powiedziłam jej powiedziała ze jestem w ciąży ale w czwartek się dowiem mam nadzieje ze pozytywniekasia -
kasia22 wrote:objawy to tylko ból od czasu do czasu podbrzusza ból piersi czeste bóle głowy i ostatnio ale to pod wieczor kręciło mi się w głowie
Zadzwoniłam do gin umówic sie na wizyte i powiedziłam jej powiedziała ze jestem w ciąży ale w czwartek się dowiem mam nadzieje ze pozytywnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Nati testy mi wychodzily przed @ ale takie ze trzeba bylo sie naprzygladac . 1 Dzien po terminie @ wyszla mi nie taka mocna ale widoczna gotym okiem krecha
Zle sie czulam ale ogolnie nie bylo az tak zle
Ps no i bol glowy mam co jakis czas ze nie da sie wytrzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 17:51
-
Hej dziewczyny:-) jak tam u Was? Ja dzis po cytologi. Bolalo
niemile uczucie, nigdy wczesniej tego badania nie robilam.
Misty87 moim zdaniem bedzie pierwsza zielona lutowa kropeczka u Ciebie! Moja szwagierka tez miala duzo sluzu i te objawy o ktorych pisalas... pozniej test byl pozytywnyTrzymam kciuki!
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Hej dziewczyny:-) jak tam u Was? Ja dzis po cytologi. Bolalo
niemile uczucie, nigdy wczesniej tego badania nie robilam.
Misty87 moim zdaniem bedzie pierwsza zielona lutowa kropeczka u Ciebie! Moja szwagierka tez miala duzo sluzu i te objawy o ktorych pisalas... pozniej test byl pozytywnyTrzymam kciuki!
-
nick nieaktualny