Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurcze noo to nie wiem .. ale nie wytrzymam tak ze zrobie i razem zobaczymy wynik.. ale chyba nie bede miec wyjścia.
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:poczekaj na reszte dziewczyn poze one tez ci doradza . Ja bym zrobilka test i poleciala po jakisc skarpetki lub body
Ja bym zrobiła tak że zrobiłam bym test położyła go gdzieś i poszła do sklepu po coś dla dzidziusia tak jak ewelinka mówi a potem zobaczyła z moim wynik i jak by byly dwie kreseczki to dałabym mu to co kupiłamEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:hehehe jakoś ten cykl mnie uczy cierpliwosci.. zrozumiałam ze teraz to i tak juz nic nie zrobie.. co bedzie to bedzie, ale i tak jak pewno zobacze I kreske to bedzie całodniowy ryk...
Na pewno !
-
nick nieaktualny
-
Moja gin dzis powiedziala,ze niewazne o ktorej porze dnia robi sie test. Wiadomo, w pierwszym po nocy jest najwieksze stezenie. Na moim tescie tez doczytalam, ze niewazne kiedy robimy.
Ja sie przespalam godzinke. Moje pomarancze to jak dwa wielkie siniaki, ale bola
To mamy juz pierwsza lutowa zielona?? Gdzie zdjecie testu?ja go nie widze...
-
nick nieaktualnyWiecie co wczoraj piotrek kupil sobie nowe śrubki śrubokręty i zaczol klamke naprawiac w laziece bo kot sobie zaczol otwierac . Dzis rano weszlam do lazienki zamknelam na klamke a w ta strone mi sie drzwi nie chcialy otworzyć na cale szczescie ze piotrek byl jeszcze w domu bo bym do pracy nie poszla hehehe tak drzwi naprawil
Misty87, santoocha, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Moja gin dzis powiedziala,ze niewazne o ktorej porze dnia robi sie test. Wiadomo, w pierwszym po nocy jest najwieksze stezenie. Na moim tescie tez doczytalam, ze niewazne kiedy robimy.
Ja sie przespalam godzinke. Moje pomarancze to jak dwa wielkie siniaki, ale bola
To mamy juz pierwsza lutowa zielona?? Gdzie zdjecie testu?ja go nie widze...potem juz za koleja poleci
Misty87, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie .. czy moge w pt w dzien testowania zebrać mocz do kubeczka a mocz i zrobic test po 2 godzinach.. bo mąz dopiero ok 9 wróci rano z pracy i chcemy rano zrobic test a tyle bez siku nie wytrzymam
Wydaje mi się że możeszTo jest cytat z ulotki testu owulacyjnego Amil-
"Próbkę moczu należy zebrać do czystego, suchego pojemniczka. Jeśli zaistnieje potrzeba, aby wykonać test
później w ciągu dnia, możesz pobrać i przechować próbkę. Próbka moczu może być przechowywana do
8 godzin w temperaturze pokojowej, a nawet do 24 godzin w lodówce (po wyjęciu z lodówki pozostaw
próbkę na około 30 minut, aby osiągnęła temperaturę pokojową). Nie należy zamrażać próbki. Nie potrząsaj
pojemnikiem. Jeśli pojawi się osad pozwól mu opaść. Do wykonania testu wykorzystaj tylko mocz z górnej
części pojemnika."kejti91, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ewelina23 wrote:Wiecie co wczoraj piotrek kupil sobie nowe śrubki śrubokręty i zaczol klamke naprawiac w laziece bo kot sobie zaczol otwierac . Dzis rano weszlam do lazienki zamknelam na klamke a w ta strone mi sie drzwi nie chcialy otworzyć na cale szczescie ze piotrek byl jeszcze w domu bo bym do pracy nie poszla hehehe tak drzwi naprawil
u mnie podobne wygladaja naprawy:D
Ewelina23 lubi tę wiadomość