Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ubieram choinkę tak wcześnie z tego względu że wyjeżdżamy w poniedziałek... Ale nie ukrywam że uwielbiam widok choinki z migoczącymi światełkami:) Dla mnie to magiczny widok, a magia jest mi bardzo potrzebna, bo dzięki niej spełniają się najskrytsze marzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prawidłowa reakcja. Ach ta nasza pazerność. Powiedz, że prezentu nie będzie a wiara wraca! Brawo! Moja siła przekonywania jest niezawodna od lat
(tak powiedziałam do mojego bratanka, który sądził, że Mikołaja nie ma - szybko zmienił zdanie na wieści o braku prezentów, bo od kogo miałyby być?)
natalka_mwo1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem jakaś taka słaba dzisiaj, a @ jak nie było tak nie ma. Testu nie robię, bo wczoraj wyszedł negatyw. Jakieś dziwy na wykresie ehhhnatalka_mwo1 wrote:Oj coś chyba dzisiejsza pogoda mi nie sprzyja... Kręci mi się w głowie i ogólnie leżałabym cały dzień
chyba ciśnienie się zmiania a ja jestem bardzo wrażliwa na zmianę ciśnienia... -
też myślę, że z testowaniem jeszcze do jutra możesz się wstrzymać. A może niespodzianka, o której pisze Natalka?natalka_mwo1 wrote:agatasssss poczekaj z testem do jutra jeśli dziś @ się nie zjawi. Twoje samopoczucie może być zwiastunem dobrej nowiny
Trzymam kciuki za Ciebie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:40
-
nick nieaktualnyNiestety dziewczyny, tym razem na pewno się nie udało, jestem tego pewna, gin sam powiedział, że nie ma owulki a ja nie sądze, żeby była u mnie w 10 dniu bo zawsze mialam cykle 31/32 dniowe. Ostatnia przyszła w 29 dniu i myslalam ze teraz też moze wczesniej się pojawi. Jak nie przyjdzie do 35 dnia to wtedy będe testować.
Wam za to życzę, żeby to były szczęśliwe święta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:45
natalka_mwo1 lubi tę wiadomość

i sobie świecę, prawie jak święta