Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ubieram choinkę tak wcześnie z tego względu że wyjeżdżamy w poniedziałek... Ale nie ukrywam że uwielbiam widok choinki z migoczącymi światełkami:) Dla mnie to magiczny widok, a magia jest mi bardzo potrzebna, bo dzięki niej spełniają się najskrytsze marzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prawidłowa reakcja. Ach ta nasza pazerność. Powiedz, że prezentu nie będzie a wiara wraca! Brawo! Moja siła przekonywania jest niezawodna od lat
(tak powiedziałam do mojego bratanka, który sądził, że Mikołaja nie ma - szybko zmienił zdanie na wieści o braku prezentów, bo od kogo miałyby być?)natalka_mwo1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem jakaś taka słaba dzisiaj, a @ jak nie było tak nie ma. Testu nie robię, bo wczoraj wyszedł negatyw. Jakieś dziwy na wykresie ehhhnatalka_mwo1 wrote:Oj coś chyba dzisiejsza pogoda mi nie sprzyja... Kręci mi się w głowie i ogólnie leżałabym cały dzień chyba ciśnienie się zmiania a ja jestem bardzo wrażliwa na zmianę ciśnienia...
-
natalka_mwo1 wrote:agatasssss poczekaj z testem do jutra jeśli dziś @ się nie zjawi. Twoje samopoczucie może być zwiastunem dobrej nowiny Trzymam kciuki za Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:40
-
nick nieaktualnyNiestety dziewczyny, tym razem na pewno się nie udało, jestem tego pewna, gin sam powiedział, że nie ma owulki a ja nie sądze, żeby była u mnie w 10 dniu bo zawsze mialam cykle 31/32 dniowe. Ostatnia przyszła w 29 dniu i myslalam ze teraz też moze wczesniej się pojawi. Jak nie przyjdzie do 35 dnia to wtedy będe testować.
Wam za to życzę, żeby to były szczęśliwe świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:45
natalka_mwo1 lubi tę wiadomość