Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:łoooo ale jaja
czarna!
matko, to każda z nas co miała słaby okres może być w ciąży????
w życiu tak szybko nie czytałam forum, wredoty :p gulasz na jutro miałam robić, pranie poskładać, małż prawie mi laptopa wydziera, bo mu do czegoś potrzebny
obstawiałam Misty i Sarę.Sama jestem ciekawa co z Sarą, bo może w 50% miałaś rację
Driada0102 wrote:dziekuję za odpowiedzi.
żabka ty testujesz w walentynki, a ja dzień po
Powodzenia :*)
Lena87 wrote:co chwilę chodzę siku i zaglądam na wkładkę czy to już ..
Hahaha, ja też tak mamMąż na papier toaletowy nie zarobi...hahahaha
Szwagier skajpowałMęża mi obudził, ale na szczęście mąż pogadał i odstąpił mi kompa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 20:47
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:U mnie to chyba nic z tego bo jak patrze na swój poprzedni cykl to nawet nie wiem kiedy bym miała zajść.
coś mnie ominęło?piszcie proszę
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyWitam, pierwszy raz piszę w tym temacie. Nurtuje mnie następująca myśl, jak myślicie czy stres może mieć znaczący wpływ na samo poczęcie czy też na zagnieżdżanie i dalsze dni? W 3 i 10 dzień po owu miałam sporo stresów i w związku z tym zastanawiam się czy są jeszcze jakieś szanse? Czy któraś z was pomimo stresów np w pracy zaszła bez problemów w ciąże?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
Malinowa Panienka wrote:coś mnie ominęło?
piszcie proszę
Hej zielonooka, niestety nie jestem w stanie Ci pomóc stres ma wpływ na poczęcie, ale w tym konkretnym przypadku to nie wiem...dżona lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Malinowa, czarnej wyszedł po @ pozytywny test...kreseczka cień cienia ibędzie testować ponownie, żeby potwierdzić
Hej zielonooka, niestety nie jestem w stanie Ci pomóc stres ma wpływ na poczęcie, ale w tym konkretnym przypadku to nie wiem...
aaaaa superowo[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Little Frog wrote:Dobrze, mąż chrapie więc mam chwilkę dla Was
Dobrze, że się mi udało wpaść, bo przynajmniej humor na wieczór będę miała super
A jak u Ciebie?
Little Frog, Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:trochę boli, ale tak do wytrzymania, takie dziwne uczucie ciągnięcia jest przez kilka dni, niż ból, wybudzanie z narkozy jest gorsze, ale to wcale nic strasznego - w sumie bardzo miło wspominam pobyt wtedy tam
i drugie pytanie - jakie sa objawy, dzieki ktorym lekarz stwierdza, ze trzeba taki zabieg zrobic? -
No właśnie gdzie ciastka i Macierzanka?
Zielonooka trudno cokolwiek powiedzieć w takim przypadku, każdy organizm jest inny, jedni lepiej znoszą stres, inni gorzej, napewno stres ma wpływ na kobiecą biologie, ale nie u każdej jest tak samo. Twój wykres dobrze się zapowiada, musisz poczekać pare dni jeszcze, zatestować i się okaże, wiem wiem, łatwo mówić, ale tak trzeba zrobić w twoim przypadku.
Powodzenia zycze ogromniei daj znać co i jak.
Malinowa jak długo się staraliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:22
Macierzanka:), zielonooka lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."