Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Widzę, że chyba będę tu spędzała większość internetowego czasu
zapomnę co to nuda. W takim razie trzymam kciuki też i za Ciebie. Który to cykl starań? Ja swojego faceta nie informuję o dniach płodnych, bo się biedny za bardzo spina i nic z tego nie wychodzi. Także o tej stronie nic nie wie, żeby nie sprawdzał sobie
Ale to troszkę dłuższa historia
Oj, wciąga to forum...
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Witam dziewczyny i przepraszam za brak obecności.
Gratuluję kropeczek zielonych i witam nowe osóbki
Mam pytanie co do testów owu. Wyszły mi dwie kreseczki, ale jedna jest bladsza i nie wiem czy jest to wynik pozytywny czy negatywny
Wszystko jest nie tak w tym cyklu
Muszą być identyczne, albo testowa ciemniejsza od kontrolnej. Wtedy wynik jest pozytywny -
Little Frog wrote:Jeżeli to można nazwać staraniami, to drugi cykl. Mój mąż jest okropnie niezdecydowany
Ale to troszkę dłuższa historia
Oj, wciąga to forum...
Mój też ma takie dni, kiedy narzeka, że już mogłoby się udać, a innym razem stwierdza, że może jeszcze zaczekać. Widzę, że wciąga
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
w sumie pierwszy raz udzielma się na forum. W litopadzie miałam laparoskopię, enometrioza IV stopnia, bezobjawowo... poza bolesnymi miesiączkami, nie wykryta na badaniach wczesniejszych i dane 3 miesiące przez lekarzy na naturalne zajście. Pełna wiary i optymizmu, bo z natury taka jestem i zazwyczaj większość rzeczy się udaje stanęlam pod ścianą... ale nic, kochamy się , probujemy... wierzyłam mocno ze ten cykl będzie tym właściwym ale dziś dostała bezbolesnego lekkiego krwawienia... w sumie widocznego na papierze toaletowym ale na bieliźnie nie. Czy jest szansa ze to implantacyjne? Wzracam się do Was kobiety moje bardziej być może doświadczone... ponizej tez mój cykl. Mogę liczyc na szczerą informację? Ściskam z czułością i zrozumieniem, każda z nas marzy teraz o tym samym i tego Wam życzę
dżona, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:czy potem cos boli?
trochę boli, ale tak do wytrzymania, takie dziwne uczucie ciągnięcia jest przez kilka dni, niż ból, wybudzanie z narkozy jest gorsze, ale to wcale nic strasznego - w sumie bardzo miło wspominam pobyt wtedy tam100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łoooo ale jaja
czarna!
matko, to każda z nas co miała słaby okres może być w ciąży????
w życiu tak szybko nie czytałam forum, wredoty :p gulasz na jutro miałam robić, pranie poskładać, małż prawie mi laptopa wydziera, bo mu do czegoś potrzebny
obstawiałam Misty i Sarę.
Ania07, Misty87, Laura, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witamy Bea Tris
Ja Ci niestety nie pomoge w tych sprawach, bo jestem zielona
Mamy tu kilka specjalistek, rzeklabym encyklopedii, Macierzpedii
Powodzenia w staraniach!santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:łoooo ale jaja
czarna!
matko, to każda z nas co miała słaby okres może być w ciąży????
w życiu tak szybko nie czytałam forum, wredoty :p gulasz na jutro miałam robić, pranie poskładać, małż prawie mi laptopa wydziera, bo mu do czegoś potrzebny
obstawiałam Misty i Sarę.