Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz!
Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek!
Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!!
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Takich rzeczy się nie pisze na forum!!
Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne
Kebab kebabem, ja to bym tortillę z nuggetsami zjadła
Ale z braku laku idę zrobić frytkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 19:42
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:ktoś się zazielenił w końcu?!?!?!?! bo czytam zaległe i na bieżąco i zaraz się roztroję
Tak, dwa testy pozytywne się pojawiły, ale czekają chyba jeszcze na potwierdzenie
-
7 cykl starań. Stwierdzone PCOS, ale to nie koniec świata. Owulacyjny wyszedł pozytywny, więc zobaczymy co z tego będzie.
Robiąc ten test zastanawiałam się jaka byłaby moja reakcja, jakby w końcu ciążowy tak wyglądał
Little Frog, dżona, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Takich rzeczy się nie pisze na forum!!
Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne
zgadzam się, moje też pobudza, szczególnie na tym etapie cyklu, a już tak długo wytrzymałam bez takich przysmaków
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:7 cykl starań. Stwierdzone PCOS, ale to nie koniec świata. Owulacyjny wyszedł pozytywny, więc zobaczymy co z tego będzie.
Robiąc ten test zastanawiałam się jaka byłaby moja reakcja, jakby w końcu ciążowy tak wyglądał
. Oby byla szczesliwa 7!
-
LadyDi wrote:7 cykl starań. Stwierdzone PCOS, ale to nie koniec świata. Owulacyjny wyszedł pozytywny, więc zobaczymy co z tego będzie.
Też się nad tym wiele razy zastanawiałam
Czy bym krzyczała ze szczęścia, czy by mnie zamurowało, czy bym płakała, czy się śmiała
Trzymam kciuki, żeby Ci się szybko udało
I oby optymizm na krok Cię nie opuszczał!
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:czyli moge te siuśki przetrzymac w temp pokojowej ok 2 godz ?
tu bardziej chodzi o to żeby nie łazić z nimi cały dzień zwłaszcza jak jest gorąco. Jeśli mocz będzie długo w temperaturze pokojowej czy na jakimś upale to wtedy szybciej wyjdą nam na wyniku jakieś bakterie, które pod wpływem ciepłą właśnie szybciej się tam namnażają.
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:To musisz jeszcze środkowe zacząć czytać oczywiście w dwie strony - do najstarszych i do najnowszych
Tak, dwa testy pozytywne się pojawiły, ale czekają chyba jeszcze na potwierdzenie
-
Bursztynka wrote:noż myślałam że mi powiecie szybciej kto :p dobra idę czytać zaległe, super dwie zielone, obstawiłam już które
Ale jak chcesz sama do tego dojść, to nie ma sprawy
Nie będę Ci psuć zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 19:50
Misty87, dżona, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog no właśnie nie wiem jaka byłaby moja reakcja, ale myślę, że pewnie by mnie wbiło w podłogę i szybko pobiegłabym po 2 kolejne testy ;)nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. A Tobie czego życzyć, bo nie wiem? (niestety nie jestem na bieżąco, a strasznie dużo kart to przeczytania jest w tym temacie)
kejti91 trzymam kciuki za 7 moją, Twoją i wszystkie inne
A tak w ogóle to nie nadążam z czytaniem. Jutro po pracy to dopiero będę miała lekturęMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
bądz dobrej myśli z PCOS też się udaje- cierpliwość jest nam potrzebna tylko
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
LadyDi wrote:Little Frog no właśnie nie wiem jaka byłaby moja reakcja, ale myślę, że pewnie by mnie wbiło w podłogę i szybko pobiegłabym po 2 kolejne testy ;)nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. A Tobie czego życzyć, bo nie wiem? (niestety nie jestem na bieżąco, a strasznie dużo kart to przeczytania jest w tym temacie)
kejti91 trzymam kciuki za 7 moją, Twoją i wszystkie inne
A tak w ogóle to nie nadążam z czytaniem. Jutro po pracy to dopiero będę miała lekturęTakże zobaczymy co z tego wyniknie
Wieczorem sporo się tu dzieje
Co do nadrabiania, to myślę, że specjalnie nie musisz
Sporo osób się tu przewija i wątki się powtarzają
Chociaż z drugiej strony czasami warto, bo bywa tu bardzo zabawnie
dżona lubi tę wiadomość