X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz! :D Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek! :D Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!! :)
    ktoś się zazielenił w końcu?!?!?!?! bo czytam zaległe i na bieżąco i zaraz się roztroję :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Takich rzeczy się nie pisze na forum!! :D Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne :D

Kebab kebabem, ja to bym tortillę z nuggetsami zjadła :D
    Ale z braku laku idę zrobić frytki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 19:42

Misty87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    ktoś się zazielenił w końcu?!?!?!?! bo czytam zaległe i na bieżąco i zaraz się roztroję :D
    To musisz jeszcze środkowe zacząć czytać oczywiście w dwie strony - do najstarszych i do najnowszych :D Tak, dwa testy pozytywne się pojawiły, ale czekają chyba jeszcze na potwierdzenie :)

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) o kurcze dziewczyny ale szalejecie jak nie było to nie było a teraz chyba worek z zielonymi kropkami sie rozsypał super gratuluje nowym zafasolkowanym :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

preg.png
  • LadyDi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 cykl starań. Stwierdzone PCOS, ale to nie koniec świata. Owulacyjny wyszedł pozytywny, więc zobaczymy co z tego będzie. :D Robiąc ten test zastanawiałam się jaka byłaby moja reakcja, jakby w końcu ciążowy tak wyglądał ;)

Little Frog, dżona, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • dżona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Takich rzeczy się nie pisze na forum!! :D Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne :D

zgadzam się, moje też pobudza, szczególnie na tym etapie cyklu, a już tak długo wytrzymałam bez takich przysmaków :)

100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
    🛑😔 92zOvuFdiend.pl
    Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
    *08.2018 ... psychoterapia
    *1,5 roku z Naprotechnologią
    *kilkanaście cykli z Letrozolem
    * mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
    *01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
    *10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
    *06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
    *07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
    *10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
    *Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
    *Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
    "Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

j36regz2ei8e5moa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalała mnie fala sliny.Topię się.A w lodówce pustki....

Misty87, Ania07, Driada0102, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    7 cykl starań. Stwierdzone PCOS, ale to nie koniec świata. Owulacyjny wyszedł pozytywny, więc zobaczymy co z tego będzie. :D Robiąc ten test zastanawiałam się jaka byłaby moja reakcja, jakby w końcu ciążowy tak wyglądał ;)
    To tak jak u mnie 7 :-). Oby byla szczesliwa 7! :-)

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    :) Też się nad tym wiele razy zastanawiałam :) Czy bym krzyczała ze szczęścia, czy by mnie zamurowało, czy bym płakała, czy się śmiała :D Trzymam kciuki, żeby Ci się szybko udało :) I oby optymizm na krok Cię nie opuszczał! :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    czyli moge te siuśki przetrzymac w temp pokojowej ok 2 godz ?
    myślę że tak, ja jak jadę do labo to też mi mija ze 2 godzinki od wysiusiania :) tu bardziej chodzi o to żeby nie łazić z nimi cały dzień zwłaszcza jak jest gorąco. Jeśli mocz będzie długo w temperaturze pokojowej czy na jakimś upale to wtedy szybciej wyjdą nam na wyniku jakieś bakterie, które pod wpływem ciepłą właśnie szybciej się tam namnażają.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Substytut-kanapka z ketchupem,majonezem,sosem czosnkowym i sosem do hamurgerów :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To musisz jeszcze środkowe zacząć czytać oczywiście w dwie strony - do najstarszych i do najnowszych :D Tak, dwa testy pozytywne się pojawiły, ale czekają chyba jeszcze na potwierdzenie :)
    noż myślałam że mi powiecie szybciej kto :p dobra idę czytać zaległe, super dwie zielone, obstawiłam już które :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazajcie, zeby Wam tych siurkow nikt nie pomylil z sokiem jablkowym :P

Little Frog, dżona, Ania07, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    noż myślałam że mi powiecie szybciej kto :p dobra idę czytać zaległe, super dwie zielone, obstawiłam już które :D
    Przypuszczam, że źle obstawiasz :D Ale jak chcesz sama do tego dojść, to nie ma sprawy :D Nie będę Ci psuć zabawy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 19:50

Misty87, dżona, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Zdziwisz sie :P

dżona lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog no właśnie nie wiem jaka byłaby moja reakcja, ale myślę, że pewnie by mnie wbiło w podłogę i szybko pobiegłabym po 2 kolejne testy ;)nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. A Tobie czego życzyć, bo nie wiem? (niestety nie jestem na bieżąco, a strasznie dużo kart to przeczytania jest w tym temacie)

kejti91 trzymam kciuki za 7 moją, Twoją i wszystkie inne ;)

A tak w ogóle to nie nadążam z czytaniem. Jutro po pracy to dopiero będę miała lekturę ;)

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • dżona Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:

bądz dobrej myśli z PCOS też się udaje- cierpliwość jest nam potrzebna tylko :)

100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
    🛑😔 92zOvuFdiend.pl
    Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
    *08.2018 ... psychoterapia
    *1,5 roku z Naprotechnologią
    *kilkanaście cykli z Letrozolem
    * mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
    *01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
    *10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
    *06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
    *07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
    *10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
    *Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
    *Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
    "Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

j36regz2ei8e5moa.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki:)) jak tam zielonosci? Misty? Lena?:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    Little Frog no właśnie nie wiem jaka byłaby moja reakcja, ale myślę, że pewnie by mnie wbiło w podłogę i szybko pobiegłabym po 2 kolejne testy ;)nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. A Tobie czego życzyć, bo nie wiem? (niestety nie jestem na bieżąco, a strasznie dużo kart to przeczytania jest w tym temacie)

kejti91 trzymam kciuki za 7 moją, Twoją i wszystkie inne ;)

A tak w ogóle to nie nadążam z czytaniem. Jutro po pracy to dopiero będę miała lekturę ;)
    Ja mam termin @ na walentynki :) Także zobaczymy co z tego wyniknie :) Wieczorem sporo się tu dzieje :) Co do nadrabiania, to myślę, że specjalnie nie musisz :) Sporo osób się tu przewija i wątki się powtarzają :) Chociaż z drugiej strony czasami warto, bo bywa tu bardzo zabawnie :)

dżona lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzona:)) widze,ze mialas robiona laparo..czy wczesniej rownoez HGS?

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ