X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    A powiedzcie mi jak jest cykl bezowulacyjny to ten test nie pokaze 2 kreseczek, tak? Wiem glupie pytanie ale odkad robie testy zawsze mialam pozytywne
    nie powinien , ale może bo czasem z jakiś powodów nie dochodzi do owulacji np stres

kejti91 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurcze pisałam wiadomość do was i jak już napisałam, a pisałam szybko ;p to już strona 681, a jak zaczynałam ją to była 680! :D

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    heloł, za 17 stron jestem na bieżąco :p
    moje jajniki dalej śpią :/ śluz się nie zmienił i się za nic nie chce rozciągać, test ovu nie wiem po co zrobiłam, bo negatyw.
    Mam już moje wszystkie wyniki z kłucia na estradiol z 3 różnych dni i wychodzi na to że rośnie. Więcej się nie znam.
    8dc - 24,18
    10dc 31,81
    15dc - 90,50 :) tutaj mi wychodzi, że łapię się na normy z fazy owulacyjnej (85,8 - 498), także to mnie na duchu podniosło że może owulka za chwilę jednak nadejdzie.
    Oczywiscie, ze tak :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    no kurcze pisałam wiadomość do was i jak już napisałam, a pisałam szybko ;p to już strona 681, a jak zaczynałam ją to była 680! :D
    Tu panuje predkosc swiatla :D

Nati89, Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Tylko nie @... :)
    nie odważy sie przyjśc :D wie, ze jej nienawidze :)

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Macierzanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hahahahaha, no to się nazbierało epitetów naszej "kupy" :D
    ... I pierwsze skojarzenie silna, najlepsza, jedyna w swoim rodzaju, niezastąpiona, zielona, długa "kupa" :) To my :D

kejti91, Nati89, Ania07, Little Frog, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Tego to już niestety nie wiem. A co do trzymani w lodówce, to podobno o ile dobrze pamiętam to można trzymać w temperaturze 4-8*C. Jedna z nas pracuje w laboratorium i jest obeznana w tym temacie :)
    ja jakby co pracuję w firmie co sprzedaje testy do laboratoriów, daleko mi do pracy w labo, ale umiem puścić zwykłą morfologię na aparacie i siuśki zbadać też :)

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    heloł, za 17 stron jestem na bieżąco :p
    moje jajniki dalej śpią :/ śluz się nie zmienił i się za nic nie chce rozciągać, test ovu nie wiem po co zrobiłam, bo negatyw.
    Mam już moje wszystkie wyniki z kłucia na estradiol z 3 różnych dni i wychodzi na to że rośnie. Więcej się nie znam.
    8dc - 24,18
    10dc 31,81
    15dc - 90,50 :) tutaj mi wychodzi, że łapię się na normy z fazy owulacyjnej (85,8 - 498), także to mnie na duchu podniosło że może owulka za chwilę jednak nadejdzie.

Bursztynko ja rozmawiałam przed chwilą z jedną dziewczyną z ovu. Skoku tempki nie miała, testy negatywne, a owulka potwierdzona monitoringiem.

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz! :D Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek! :D Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!! :)

Nati89, Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    ... I pierwsze skojarzenie silna, najlepsza, jedyna w swoim rodzaju, niezastąpiona, zielona, długa "kupa" :) To my :D
    Hahaha dobre

dżona lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hej wszystkim :*
    Widzę że większość nie zadowolona z temp. Nie martwcie się może jeszcze pójdą w górę :*
    w sumie co się dziwić tym naszym dzisiejszym tempkom - poniedziałek jest to może im się nie chciało z rana po weekendzie wstawać?

Nati89, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz! :D Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek! :D Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!! :)

Żabciu obyś miała rację :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym zjadła "kebsa" :D

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    ja jakby co pracuję w firmie co sprzedaje testy do laboratoriów, daleko mi do pracy w labo, ale umiem puścić zwykłą morfologię na aparacie i siuśki zbadać też :)
    No, to dużo się nie pomyliłam :D Ale teraz przynajmniej powinnam zapamiętać, która to ta "jedna z nas" :):) Mam jeszcze nadzieję, że nic nie poprzekręcałam z tym trzymaniem w lodówce :D

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    czyli moge te siuśki przetrzymac w temp pokojowej ok 2 godz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Ale bym zjadła "kebsa" :D
    A ja dzis zjadlam nananana :) najlepszego tureckiego :D

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mąż je kabanosa z musztardą i zapach coś mnie odpycha.. ale nie wiem też czy sobie nie wkręcam, takze fifty fifty :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Bursztynko ja rozmawiałam przed chwilą z jedną dziewczyną z ovu. Skoku tempki nie miała, testy negatywne, a owulka potwierdzona monitoringiem.
    taaaaak? no to kochana dodałaś mi skrzydeł <ściskam mocno> będzie dziś albo jutro rano trzepanie schaboszczaków :D

Misty87, Little Frog, Fidelissa, dżona, Ania07, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Och TY!Zaraz mnie ślinotok zaleje,tak mnie naszło! :P

Misty87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Takich rzeczy się nie pisze na forum!! :D Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne :D

czarna164, dżona, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ