Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:A powiedzcie mi jak jest cykl bezowulacyjny to ten test nie pokaze 2 kreseczek, tak? Wiem glupie pytanie ale odkad robie testy zawsze mialam pozytywne
kejti91 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:heloł, za 17 stron jestem na bieżąco :p
moje jajniki dalej śpiąśluz się nie zmienił i się za nic nie chce rozciągać, test ovu nie wiem po co zrobiłam, bo negatyw.
Mam już moje wszystkie wyniki z kłucia na estradiol z 3 różnych dni i wychodzi na to że rośnie. Więcej się nie znam.
8dc - 24,18
10dc 31,81
15dc - 90,50tutaj mi wychodzi, że łapię się na normy z fazy owulacyjnej (85,8 - 498), także to mnie na duchu podniosło że może owulka za chwilę jednak nadejdzie.
-
Bursztynka wrote:no kurcze pisałam wiadomość do was i jak już napisałam, a pisałam szybko ;p to już strona 681, a jak zaczynałam ją to była 680!
Nati89, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hahahahaha, no to się nazbierało epitetów naszej "kupy"
To my
kejti91, Nati89, Ania07, Little Frog, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Tego to już niestety nie wiem. A co do trzymani w lodówce, to podobno o ile dobrze pamiętam to można trzymać w temperaturze 4-8*C. Jedna z nas pracuje w laboratorium i jest obeznana w tym temacie
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:heloł, za 17 stron jestem na bieżąco :p
moje jajniki dalej śpiąśluz się nie zmienił i się za nic nie chce rozciągać, test ovu nie wiem po co zrobiłam, bo negatyw.
Mam już moje wszystkie wyniki z kłucia na estradiol z 3 różnych dni i wychodzi na to że rośnie. Więcej się nie znam.
8dc - 24,18
10dc 31,81
15dc - 90,50tutaj mi wychodzi, że łapię się na normy z fazy owulacyjnej (85,8 - 498), także to mnie na duchu podniosło że może owulka za chwilę jednak nadejdzie.
Bursztynko ja rozmawiałam przed chwilą z jedną dziewczyną z ovu. Skoku tempki nie miała, testy negatywne, a owulka potwierdzona monitoringiem.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz!
Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek!
Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!!
Nati89, Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim :*
Widzę że większość nie zadowolona z temp. Nie martwcie się może jeszcze pójdą w górę :*Nati89, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Jak mam mieć pozytywny wynik, to robię test nawet teraz!
Chociaż pęcherz mam puściutki, ale gdyby była taka "promocja", to bym wycisnęła z niego kilka kropelek!
Mam nadzieję, że to będzie zielony miesiąc, a że luty jest krótszy i do tego zielone zaczęły się dopiero po 1/3 miesiąca, to tak do połowy marca powinno się przeciągnąć - wtedy mam nadzieję, że wszystkie się załapiemy!!
Żabciu obyś miała rację -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:ja jakby co pracuję w firmie co sprzedaje testy do laboratoriów, daleko mi do pracy w labo, ale umiem puścić zwykłą morfologię na aparacie i siuśki zbadać też
Ale teraz przynajmniej powinnam zapamiętać, która to ta "jedna z nas"
Mam jeszcze nadzieję, że nic nie poprzekręcałam z tym trzymaniem w lodówce
-
Bursztynka wrote:ja jakby co pracuję w firmie co sprzedaje testy do laboratoriów, daleko mi do pracy w labo, ale umiem puścić zwykłą morfologię na aparacie i siuśki zbadać też
-
Ania07 wrote:Bursztynko ja rozmawiałam przed chwilą z jedną dziewczyną z ovu. Skoku tempki nie miała, testy negatywne, a owulka potwierdzona monitoringiem.
Misty87, Little Frog, Fidelissa, dżona, Ania07, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:A ja dzis zjadlam nananana
najlepszego tureckiego
Ogólnie na forum to powinna jednak panować zasada "nie piszemy o jedzeniu". Słowo kebab bardzo pobudza moje soki trawienne
czarna164, dżona, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość