Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Santoocha, to w nast cyklu prosze mi sie nie opierniczac!
Ale obiecuję poprawę!
Kupię dziś sobie Mogen Davida!Ania07, Misty87, dżona, Lena87, Little Frog, Fidelissa, Agrafka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja się nie opierniczałam. Rzekłabym nawet że DAWAŁAM DUPY ile wlezie
Ale obiecuję poprawę!
Kupię dziś sobie Mogen Davida!
dżona, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:a mogę spytać z ciekawości co Cię podkusiło żeby zrobić ciążowy? ja to mam jeszcze wyższe tempki od Ciebie
-
nick nieaktualnyWitam Nowe Koleżanki już nie pamiętam które to były za dużo czytania miałam ..
Pytałyście co u Mnie ..
a więc @ za rogiem się czai, od rana mam " te dziwne uczucie na @ "
co chwilę chodzę siku i zaglądam na wkładkę czy to już ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 20:35
-
Little Frog wrote:Hej Malinowa
Co tam?
Hej, zmęczona jestem okrutnie i spać mi się chce tak, że nie wyrabiam. Jeszcze stres w robocie powoduje u mnie coraz gorsze samopoczucie - chyba muszę odpocząć...Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Czarna, już 50 razy myślałam teraz żeby zrobić ciążowy
ale mi szkoda bo zostały mi 2 szt. na koniec cyklu. Pozatym ja mam wynik laboratoryjny z dzisiaj na estradiol. I wychodzi mi zakres według fazy ovu, a w ciąży powinien jakby co być większy, więc już ochłonęłam i na nic nie będę sikać.
Za Ciebie oczywiście trzymam kciukasy !!!!!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Hej, zmęczona jestem okrutnie i spać mi się chce tak, że nie wyrabiam. Jeszcze stres w robocie powoduje u mnie coraz gorsze samopoczucie - chyba muszę odpocząć...
-
nick nieaktualny