Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hahahahahaha Ty jestes the best normalnie... teraz sie śmeje a mi w pt to pewnie do kibla przez przypadek wpadnie
Ja sie tak poryczalam, ze masakra! A facet... facet nic nie rozumie. Najpierw mi mowi, ze jutro kupie sobie. Haha nooo myslalam, ze go udusze
Ale pojechal. Powinien niebawem wrocic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:06
Little Frog, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja Wam kochaniutkie,napisze wszystkie moje objawy, ale jak tylko bede miala drugi test zrobiony! Wtedy Wam tyle wirusow wysle, ze kazda zaciazy!
Little Frog, Ewelina23, Kasiula09, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Nooo to nie smieszne
Ja sie tak poryczalam, ze masakra! A facet... facet nic nie rozumie. Najpierw mi mowi, ze jutro kupie sobie. Haha nooo myslalam, ze go udusze
Ale pojechal. Powinien niebawem wrocic... -
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:Misty! Super, gratulacje!
jakies objawy? Jeszcze czarna miała dać znać co i jak, także czekam z niecierpliwością.
Ale się pochmurno u mnie zrobiło. Zaraz pewnie będzie padać. Na szczęście 3 godz pracy i do domu -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:u mnie są 2 dziwne rzeczy 1. musze o 7 isc juz siku mimo że ok 24 sikałam. 2. to bardzo bolą sutki jak je dotykam .
I brzuch tak małpowo.
Ale nie chce zapeszać bo rozczarowanie boli. -
Nasz pierwszy cykl! Pierwszy cykl, gdzie po prostu kochalismy sie w dni plodne do konca, bo zazwyczaj to byl stosunek przerywany.
Little Frog, Ewelina23, Macierzanka:), santoocha, Kaśka28, Ania07, Fasia, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba sie udalo... dalej nie ma sladu @... wiec chyba bedzie dobrze
Chcialam zeby wujek google znalazl taki przypadek utopienia testu haha ale chyba jestem pierwszaEwelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
No właśnie zaczęło padać. I znowu głowa będzie bolała.
A wczoraj już normalnie czułam wiosnę w samopoczuciu i kościach
tyle energii miałam na wszystko.
Ps. Jakby byly jakies literówki lub błędy to z góry przepraszam, ale mój tel jest strasznie nie wygodny.