Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo to nie smieszneXxMoniaXx wrote:hahahahahaha Ty jestes the best normalnie... teraz sie śmeje a mi w pt to pewnie do kibla przez przypadek wpadnie

Ja sie tak poryczalam, ze masakra! A facet... facet nic nie rozumie. Najpierw mi mowi, ze jutro kupie sobie. Haha nooo myslalam, ze go udusze
Ale pojechal. Powinien niebawem wrocic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:06
Little Frog, Macierzanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja Wam kochaniutkie,napisze wszystkie moje objawy, ale jak tylko bede miala drugi test zrobiony! Wtedy Wam tyle wirusow wysle, ze kazda zaciazy!
Little Frog, nick nieaktualny, Kasiula09, Laura, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mój facet zawsze robi ze mą test. nigdy nie robiłam samaMisty87 wrote:Nooo to nie smieszne

Ja sie tak poryczalam, ze masakra! A facet... facet nic nie rozumie. Najpierw mi mowi, ze jutro kupie sobie. Haha nooo myslalam, ze go udusze
Ale pojechal. Powinien niebawem wrocic... -
nick nieaktualny
-
U mnie to samo....z tą różnicą, że już pada....a wczoraj było tak pięknie.LadyDi wrote:Misty! Super, gratulacje!
jakies objawy? Jeszcze czarna miała dać znać co i jak, także czekam z niecierpliwością.
Ale się pochmurno u mnie zrobiło. Zaraz pewnie będzie padać. Na szczęście 3 godz pracy i do domu
-
nick nieaktualnyT Nic ja o 5 wstaje z zegarkiem w reku i nie mj opcji zebym nie wstalaXxMoniaXx wrote:u mnie są 2 dziwne rzeczy 1. musze o 7 isc juz siku mimo że ok 24 sikałam. 2. to bardzo bolą sutki jak je dotykam .
I brzuch tak małpowo.
Ale nie chce zapeszać bo rozczarowanie boli. -
Nasz pierwszy cykl! Pierwszy cykl, gdzie po prostu kochalismy sie w dni plodne do konca, bo zazwyczaj to byl stosunek przerywany.
Little Frog, nick nieaktualny, Macierzanka:), santoocha, Kaśka28, nick nieaktualny, Fasia, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba sie udalo... dalej nie ma sladu @... wiec chyba bedzie dobrze

Chcialam zeby wujek google znalazl taki przypadek utopienia testu haha ale chyba jestem pierwsza
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No właśnie zaczęło padać. I znowu głowa będzie bolała.
A wczoraj już normalnie czułam wiosnę w samopoczuciu i kościach
tyle energii miałam na wszystko.
Ps. Jakby byly jakies literówki lub błędy to z góry przepraszam, ale mój tel jest strasznie nie wygodny.

tak sie ciesze