Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę - ciekawa co tam u Was
Misty nie odezwała się, a widze że całe grono czeka na wieści
Miłego dnia kobitybęde podglądać, jak dam radę
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Jest kabaret, bo zaraz bede robic drugi test, na razie nie wierze temu zbytnio. Nie smiejcie sie ale zamoczyl mi sie prawie caly z tych nerwow i dlatego jeszcze nie wierze...
!!!dżona, Fidelissa, Fasia, Macierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hej!
Jest kabaret dziewczyny
Zobaczcie..
http://zapodaj.net/3ffb4a2bd5879.jpg.html
Jest MistyGRATULACJE
To teraz mogę spokojnie pracowaćMacierzanka:) lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Misty87 wrote:Jest kabaret, bo zaraz bede robic drugi test, na razie nie wierze temu zbytnio. Nie smiejcie sie ale zamoczyl mi sie prawie caly z tych nerwow i dlatego jeszcze nie wierze...
!!!masz rację dla pewnosci zrób ejszcze jeden
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jest kabaret, bo zaraz bede robic drugi test, na razie nie wierze temu zbytnio. Nie smiejcie sie ale zamoczyl mi sie prawie caly z tych nerwow i dlatego jeszcze nie wierze...
!!!Misty87 lubi tę wiadomość
-
!!!Dużo, dużo zdrówka życzę!
I proszę o zarażenie!!!
:*
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Jak mi wpadl, wylam jak dziecko! Maz najpierw mowil stanowcze nie, ale wreszcie wstal i pojechal po drugi test...ale przed wyjsciem poszlam zobaczyc na test i nie wierzylam... pokazalam mu... ale na razie jestem spokojna. Bo nast moze wyjsc inaczej.
Jezu jesli to prawda to bede po suficie chodzic!
Dziekuje Wam kochane za mile slowa!
Dam znac zaraz jak tylko zrobie drugi!Fidelissa, Little Frog, Ewelina23, Fasia, Kasiula09, Macierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
!!!Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jak mi wpadl, wylam jak dziecko! Maz najpierw mowil stanowcze nie, ale wreszcie wstal i pojechal po drugi test...ale przed wyjsciem poszlam zobaczyc na test i nie wierzylam... pokazalam mu... ale na razie jestem spokojna. Bo nast moze wyjsc inaczej.
Jezu jesli to prawda to bede po suficie chodzic!
Dziekuje Wam kochane za mile slowa!
Dam znac zaraz jak tylko zrobie drugi!