Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze tak mnie meczy w dodatku katar, ze znow pol nocy nie spalam!
Kochane, bedziecie mnie dalej wspierac, jak sie jednak okaze, ze nie?...Ewelina23, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jak mi wpadl, wylam jak dziecko! Maz najpierw mowil stanowcze nie, ale wreszcie wstal i pojechal po drugi test...ale przed wyjsciem poszlam zobaczyc na test i nie wierzylam... pokazalam mu... ale na razie jestem spokojna. Bo nast moze wyjsc inaczej.
Jezu jesli to prawda to bede po suficie chodzic!
Dziekuje Wam kochane za mile slowa!
Dam znac zaraz jak tylko zrobie drugi! -
Misty87 wrote:Jeszcze tak mnie meczy w dodatku katar, ze znow pol nocy nie spalam!
Kochane, bedziecie mnie dalej wspierac, jak sie jednak okaze, ze nie?...będziemy cie zawsze wspierać
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jeszcze tak mnie meczy w dodatku katar, ze znow pol nocy nie spalam!
Kochane, bedziecie mnie dalej wspierac, jak sie jednak okaze, ze nie?..., ale wiesz zawsze się bedziemy wspierać nawet jak bedziemy mieć brzuchy jak balony
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Kochane, bedziecie mnie dalej wspierac, jak sie jednak okaze, ze nie?...XxMoniaXx, Nati89, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny